212 VIP Men : Het feest begint pas echt bij jou!

212 VIP Men van Carolina Herrera zal vandaag nog weinig mannen bekend in de oren klinken. Logisch, gezien het parfum pas in november onze winkelrekken zal bereiken. Gelukkig konden wij dit juweeltje nu reeds testen dankzij onze vrienden van Ici Paris XL en kunnen we je alvast waarschuwen een plaatsje vrij te houden in jouw badkamer.


212 VIP Men heeft natuurlijk een houterig accent, maar ruikt toch hoofdzakelijk fris en fruitig.
212-VIP-Men-Promo
Net zoals elk parfum is 212 VIP Men ontwikkeld met een welbepaalde type man in gedachten. In dit geval vertegenwoordigt het parfum de trendy New-Yorkse VIP-man, die, zelfverzekerd en stijlvol, kind-aan-huis is op de meest exclusieve feestjes. Deze vergelijking komt des te meer naar voor door het subtiele gebruik van noten van gin en wodka. Gecreëerd door de neuzen Emilie Coppermann en David Apel, is 212 VIP Men een schitterende cocktail geworden van vodka, gin, passievrucht, frozen mint, gember, zwarte peper, lime caviar (of finger limes), leder, kruiden, amber en king wood. Het resultaat is een parfum dat heel even agressief overkomt bij gebruik, maar al heel snel overgaat in een zoete, houterige mannengeur die doet denken aan een zalige cocktail op een zwoele zomeravond. Wees eerlijk, is er een leuker droombeeld op een koude winteravond?
212-VIP-Men
Ben jij dus een trendy party-animal die elke organisator graag ziet binnenwandelen op haar of zijn event, dan is 212 VIP Men dé geur voor jou.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Audi A5: enkel maar een nieuwe neus?

De Audi A5 heeft nooit deze rubriek gehaald, maar dit ligt eerder aan ons. Deze sportwagen is op en top..

Close