Aqua Fahrenheit : Water en vuur worden één.

Fahrenheit is op vandaag nog steeds één van de populairste parfums bij mannen en vele vrouwen smelten nog steeds weg bij het ruiken van deze Dior klassieker. Dit modehuis slaagde er dan ook niet in om een vernieuwing van deze topgeur even succesvol te maken, zelfs niet met de Fahrenheit Absolute in 2009. Dit jaar probeert Dior het opnieuw en met heel wat meer succes. Aqua Fahrenheit is van dezelfde neus als Fahrenheit Absolute, met name Francois Lemachy, die bij de creatie ervan duidelijk zijn muze gevonden had.
Aqua-Fahrenheit-Promo
Aqua Fahrenheit is bedoeld voor de avonturiers en de freelancers met vrijgevochten geesten. Om deze spirit het best aan te spreken wordt geopteerd voor een parfum dat start met waterelementen maar vervolgens overgaat in elementen die eerder vurig zijn van aard.
Om de frisse indruk van het water te bekomen wordt geopteerd voor de toptonen mandarijn en grapefuit. Deze gaan vervolgens over in harttonen bestaande uit viooltje, munt en basilicum. Voor het vurige element doen de basetonen leder en Haïtiaanse vetiver perfect hun werk.
Aqua-Fahrenheit-Dior
Fahrenheit is natuurlijk niet enkel herkenbaar aan zijn typische geur, ook het signatuurflacon is intussen welbekend. Voor de fans van de uitgerokken vorm kunnen we alvast goed nieuws brengen, het Aqua Fahrenheit flacon blijft, op enkele kleurtonen na, integraal gelijk aan het origineel.
Aqua Fahrenheit Eau de Toilette 75ml

Aqua Fahrenheit – EDT: Flacon 75 ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 53,16 (i.p.v. € 66,45).

 
Trendy Mannenparfum-Aqua Fahrenheit Eau de Toilette 125ml

Aqua Fahrenheit – EDT: Flacon 125 ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 66,92 (i.p.v. € 83,65).

 There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mercedes SLS AMG Roadster

Al geruime tijd wisten we dat Mercedes bezig was met het ontwikkelen van een cabrio-variant voor hun schitterende SLS. Ook..

Close