Assassins Creed 3: aftellen!

Assassins Creed is nu al een van de meest mytische videogames ooit. Het spel dat zich in de eerste 2 reeksen in de Middelleeuwen afspeelt, is een van de meest vrije spelen ooit gemaakt. Het hele parcours en in de vele steden kan je je immers aan bijna alles vasthouden, overal op lopen of klimmen en je tegenstander op de meest verschillende manieren vermoorden.

Dit spel ontkeende een ware revolutie bij zijn eerste release in 2006 en ondertussen zijn we vier versies verder (Assassins Creed 2 bestaat immers uit drie hoofdstukken).

assassins creed 3

Ondertussen is de trailer van de 3de versie zojuist vrijgegeven. Daar merk je dat er een aantal eeuwen zijn overgeslagen en dat de hoofdpersoon van de serie, die jij speelt en Ratohnhaka heet, zich nu in het tijdperk van de verovering van Amerika bevindt. Je moet immers de lokale Amerikan behoeden van de Britse verovering.
Het speelveld beloofd dubbel zo groot als zijn voorganger, het spel nog realistischer en de details nog verfijnder. En die details waren reeds verbluffend. Eveneens speel het zich af in sneewgebieden, prachtige landschappen en berggebieden.

Eveneens is de game engine geëvolueerd en zou je gevechten met grote groepen soldaten kunnen aangaan en op dieren jagen. Verder zou je eveneens in bomen kunnen klimmen, springen over kliffen en je vijand op nog wredere manier kunnen doden.

Over de multiplayer is nog niets bekend. Wel de release datum: 30 oktober 2012.Nog even aftellen dus!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Belvedere Intense Unfiltered: nieuwste Belvedere telg bekoort.

Dat Belvedere opnieuw zijn weg vindt naar ons magazine, mag niet verbazen. Het vodkamerk is niet alleen trendy, het komt..

Close