Autosalon Genève 2011

Het prestigieuze autosalon in Genève is weer van start gegaan. Dit autosalon mag als een van de grootste van de wereld beschouwd worden en veel (vooral Europese) fabrikanten introduceren hier hun allernieuwste modellen.


Wens je het salon te bezoeken, dan kan dit tot en met 15 maart in Genève.

Trendyman nam alvast een kijkje voor jullie om te zien welke trendy modellen hun opwachting maken!

Veel conceptcars  dit jaar, echter, Trendyman gaat enkel voor de modellen die volgens ons trendy zijn & die met zekerheid de Europese wegen halen.

De eerste wagen die ons in het oog springt, is de Aston Martin Virage. Deze supersportwagen wordt gepositioneerd tussen de DB9 en de DBS. Hij heeft echter veel weg van de eerstgenoemde, maar de hertekende grille en krachtlijnen zijn net verschillend genoeg om als première in de spotlights geplaatst te worden.
Autosalon-Genève-Aston-Martin-Virage-2011
Autosalon-Genève-Aston-Martin-Virage-2011(2)
Verder vinden we nog een nieuw krachtpatsertje bij Audi terug, nl. de Audi RS3 Sportback. Het sportmodel van de A3 Sportback, een model dat trouwens op zijn laatste benen loopt, beschikt over maar liefst 340pk. Deze motor brengt je in slechts 4,6 seconden naar 100km/u. Ter vergelijking, de Aston Martin Virage doet het even snel!
Autosalon-Genève-Audi-RS3-2011
Ferrari komt met wellicht het meest revolutionaire model aanzetten, namelijk de Ferrari FF (Ferrari Four – de allereerste Ferrari met 4×4 aandrijving). Dit beestje ziet er helemaal anders uit dan de typische Ferrari en verdient nog een latere review door Trendyman. Wel kunnen we je wel al vertellen dat deze Ferrari over een nieuwe V12-motor beschikt van maar liefst 660pk.
Autosalon-Genève-Ferrari-FF-2011
Autosalon-Genève-Ferrari-FF
Als we het dan toch over supersportwagens hebben, dan kunnen we even goed de Jaguar XKR-S meenemen. Deze op de XKR gebaseerde wagen onderging zowel een interne als externe tuning en zo werd de allersnelste Jaguar ooit geboren. 550pk brengt je sneller dan de RS3 en de Aston Martin Virage naar de 100km/u (4,5 seconden).
Autosalon-Genève-Jaguar-XKR-S
Autosalon-Genève-Jaguar-XKR-S(2)
De Murciélago krijgt ook een opvolger. Na een lange wachttijd lanceert Lamborghini officieel de Lamborghini Aventador. Een (super)supersportwagen met een V12 die maar liefst 700pk levert. Hierdoor zit je in 2,9sec. aan de kaap van 100km/u. Een geef toe, hij ziet er nog maar eens supersexy uit.
Autosalon-Genève-Lamborghini_LP7004_Aventador
Autosalon-Genève-Lamborghini-LP7004-Aventador-2012
En het kan niet op, we doen er echt niet om, maar de supersportwagens komen uit de hemel gevallen… .

Maserati lanceert op zijn beurt de enorm trendy en sexy Maserati GranCabrio Sport. Eigenlijk is dit  ‘slechts’ een update van het huidige model met meer vermogen en werd een stylingkit ontworpen om nog meer klasse aan de Maserati te geven. Absoluut geslaagd!
Autosalon-Genève-Maserati-Grancabrio-Sport-2011
Autosalon-Genève-Maserati-Grancabrio-Sport-2011-Achterkant
Verder bracht Porsche nog een hybride versie uit van zijn trendy Panamera en Fiat bracht een 500 versie ontworpen in samenwerking met modehuis Gucci. Deze Fiat 500 is exclusief ontworpen voor de 90ste verjaardag van het modehuis en enkel te bestellen via http://500bygucci.com .

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 6 : Hemden, polo’s en shirts.

Ook qua hemden, polo’s en shirts zijn er tal van mogelijkheden om je garderobe aan te passen en uit te..

Close