Baerlehof – Stijlvol restaurant in het rustige Drongen (Gent).

Dat de mooiste parels dikwijls het best verborgen zijn, is algemeen geweten. Zo ook het trendy en klassevolle restaurant Baerlehof.
Trendy-Restaurant-Gent-Baerlehof-Onthaal
Op slecht enkele kilometers van de drukbereden Deinsesteenweg in Drongen baadt dit gastronomisch juweeltje in een oase van rust. Tel hierbij een menukaart die je doet watertanden alleen al bij het lezen ervan, een smaakvol interieur en een prachtterras waar je in de zomer uren kan keuvelen terwijl je geniet van al het lekkers dat je wordt voorgeschoteld. Met dergelijke combinatie kan en zal je gewoon nooit verkeerd zitten.
Trendy-Restaurant-Gent-Baerlehof


Trendy-Restaurant-Gent-Baerlehof-Bar
Wat restaurant Baerlehof zo speciaal maakt is dat men het koken met bier hier tot een kunst heeft verheven. Geef toe : “Geflambeerde scampi in een romig currysausje van Delirium tremens”, “Stoverij van onglet en varkenswangetjes bereid met Grimbergen Dubbel”, het klinkt gewoon verrukkelijk en toch vind je het maar zelden op een menukaart terug. Neem het van me aan, de smaak doet nochtans niet onder voor de klank ervan.
Trendy-Restaurant-Gent-Baerlehof-Gedekte-Tafel
Vul dit allemaal aan met een drankenkaart vol kwaliteitsdranken (zowel qua wijn als qua bier), medewerkers die je altijd ontvangen en bedienen met een glimlach en een grap en seizoensgerechten die evenzeer smaken als verrassen. Dan weet je dat restaurant Baerlehof garant staat voor een avond op maat van een Bourgondisch kenner. Rokers kunnen hier bovendien ook ’s winters hun hartje ophalen. Het restaurant is namelijk uitgerust met een aparte rokerslounge op een hoger gelegen verdieping. Je hoeft dus niet buiten te staan bibberen als een sigaret voor jou een maaltijd afrondt en hoeft je ook geen zorgen te maken dat je de andersdenkende restaurantganger tot last bent.
Trendy-restaurant-gent-Baerlehof-Rokerslounge
Probeer het gerust. Trendyman wenst je alvast een smakelijke en gezellige avond toe.


Grotere kaart weergeven
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy mannenkapsels lente/zomer 2011 : Krullend of stijl haar, Pony- of rocklook?

Wie voor z'n kapsel een totale make-over wilt, moet het niet te ver zoeken. Er zijn een aantal opvallende trends..

Close