Ball Chair : Trendy design van Finn Stone voor binnen en buiten

De  Ball Chair is een design van Finn Stone en maakt sinds enkele maanden wereldwijd opnieuw furore.  Het design is in sterke mate is gebaseerd op de Ball Chair die in 1963 werd ontworpen door de Finse designer Eero Aarnio, maar brengt toch voldoende vernieuwing om dit vintage meubel terug op de kaart te zetten.


De Ball Chair is vervaardigd uit gerecycleerde ABS (kunststof) en wordt gekleurd met de uiterst duurzame DuPont lak, waardoor het geschikt is voor gebruik binnen en buiten. Bovendien wordt de Ball Chair in dermate veel kleuren gemaakt (16 verschilende om precies te zijn), dat het moeilijk is een interieur te ontwerpen waarin dit trendy zitmeubel geen plaatsje kan krijgen.

Met een zithoogte van 35 cm en een diameter van 50 cm zit deze Ball Chair uiterst comfortabel. Bovendien weegt de Ball Chair slechts 5 kg waardoor hij heel makkelijk te verplaatsen wordt. Verschillende modellen kopen zodat deze in de verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt hoeft dus enkel wanneer de interieurs zelf volledig verschillen.

De Ball Chair is verkrijgbaar vanaf € 170 en wordt bovendien gratis thuisgeleverd indien je deze bestelt via de officiële Finn stone’s ball chair webshop.
There are 6 comments

Add yours
  1. gerd

    Ik snap je volledig. Toch schijnt dit trendy zitmeubel heel comfortabel te zijn. Ik ga er binnenkort eentje testen. I’ll keep you updated. :-)

  2. gerd

    Hallo Thijs, bedankt om dit te melden. Dit euvel werd intussen opgelost, dus als je toch nog mocht willen bestellen, ga gerust je gang… :-)


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mannenschoenen herfst/winter 2010-2011 : Wie het schoentje past, trekke het aan…

De mannenschoenen herfst/winter 2010-2011 zijn net zoals de mannenmode herfst/winter 2010-2011 vrij divers. Hieronder vind je alvast de meest toonaangevende..

Close