Barbecook Puuur – Barbecue in stijl!

Nu de eerste zonnige weekends van 2011 een feit zijn, beginnen mijn gedachten al af te dwalen richting barbecues. En ik durf te wedden dat dat bij jou ook al het geval is geweest. Want wees eerlijk, wat is nu leuker dan bij zachte buitentemperaturen samen met vrienden te genieten van de perfecte barbecue?


De voorbije jaren vlogen de nieuwe barbecue modellen ons om de oren. Vooral Weber en Barbecook vochten beide om jou en mij te overtuigen dat hun toestellen de beste kwaliteit waren en het mooiste design hadden. Eind 2010 stelde Barbecook het model voor waarmee het merk in 2011 een nieuwe gooi doet naar meest trendy barbecuemodel en wat ons betreft is het daarin met verve geslaagd. Heren, zet jullie namelijk schrap voor de Barbecook Puuur. Nee, dit is geen typo. Het merk streefde bij het ontwerp namelijk naar een barbecue die meer dan puur is.
Barbecook-Puuur-Arctic-White
Dat dit trendy barbecue model vernieuwend is que design zal niemand betwisten, maar dit is niet het enige vernieuwende aan de Barbecook Puuur. We sommen de belangrijkste features voor je op :

  • de Barbecook Quickstart : 3 vellen krantenpapier in de aanmaakbuis volstaan om je Barbecook Puuur na 15 minuten grillklaar te hebben.
  • de hittebestendige keramische kuip : de isolerende eigenschappen van het keramiek zorgen voor een beter warmtebehoud. Hierdoor blijft het vuur heter en verbranden de kolen dus beter.
  • de reflector : deze kap bovenaan de barbecue ziet er niet alleen anders uit, ze biedt ook heel wat voordelen. Enerzijds reflecteert ze de opstijgende warmte waardoor het vlees van bovenuit gaart terwijl het onderaan wordt gegrild, anderzijds laat het de minder gezonde rookgassen ontsnappen.
  • dubbelwandige structuur : de kuip is volledig dubbelwandig waardoor de buitenkant van de Barbecook Puuur altijd koel blijft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden bij kleine, grijpgrage handjes

Barbecook-Puuur-Vulcanic-Grey
De Barbecook Puuur is 113cm hoog en is bovendien verkrijgbaar in een breed gamma aan kleuren. Enige nadeel op vandaag is de geringe vindbaarheid van dit supertrendy barbecuetoestel. Je vindt het momenteel wel bij Cookozi van Colruyt. De prijs van de Barbecook Puuur bedraagt € 499,00.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Neushaar : Wat doe je ermee?

Neusharen zijn een probleem waarmee elke man meer te kampen krijgt naarmate hij ouder wordt. Dit zou te maken hebben..

Close