Belvedere Intense Unfiltered: nieuwste Belvedere telg bekoort.

Dat Belvedere opnieuw zijn weg vindt naar ons magazine, mag niet verbazen. Het vodkamerk is niet alleen trendy, het komt ook heel regelmatig met een vernieuwende lancering op de proppen. Met de Belvedere Intense Unfiltered, sinds februari 2012 te verkrijgen in België, is dit niet anders.


De nieuwste Belvedere creatie is niet zomaar een vodka. De Intense Unfiltered is namelijk een ongefilterde (dat had je waarschijnlijk al geraden, niet?) vodka, die niet minder dan 4 keer wordt gedistilleerd, op basis van een graan van bakkerskwaliteit. Het resultaat is een Superpremium Vodka, die de geuren van gebakken brood en geroosterde noten combineert met een, enerzijds zoete, anderzijds zoute, afdronk. Sterke smaakpapillen vinden ook lichte hinten van brood en vanille terug in de Belvedere Intense Unfiltered. Als fles werd teruggegrepen naar de slanke, zwarte fles waarin eerder ook al de Belvedere Intense 100 proof werd gelanceerd. Om het exclusieve karakter ervan nog meer te benadrukken, werd het ontwerp echter afgewerkt met gestileerde, gouden boomtakken. De uitstraling is, wat ons betreft, zeker geslaagd.
Belvedere-Intense-Unfiltered
Kort samengevat is de Intense Unfiltered een Superpremium Vodka waar je bij voorkeur aan nipt. Natuurlijk kan je deze ook mixen met andere dranken, zoals zo dikwijls met vodka gebeurt, maar wat ons betreft doe je deze nieuwste variant oneer aan. Je giet toch ook geen cola bij een schitterende Glenmorangie?
Wil je de Belvedere Intense Unfiltered zelf ook een uittesten? Stap gerust binnen bij de betere drankenhandel in jouw buurt en zorg dat je minstens € 50,00 op zak hebt. Dit is namelijk de adviesprijs voor deze lekkernij. Je kan hem trouwens ook testen in de exclusievere clubs. Hou hier echter wel rekening met een kostprijs van € 150,00.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Triumph Bonneville T140 – Yuri Shif Customs

Zoals jullie wellicht al gezien zullen hebben, de Trendyman auteurs zijn nogal zot van café racers. Herinner je je nog..

Close