Big pony van Ralph Lauren : passie in een flesje.

Big Pony van Ralph Lauren heeft intussen reeds een grote schare aan fans opgebouwd. Voor het najaar 2010-2011 brengt deze grootmeester van de trends 4 nieuwe geuren op de markt. Elke geur is een eerbetoon aan één van de grote passies die de Big Pony liefhebbers kenmerken (sport, verleiding, avontuur en stijl) en wordt getypeerd door zijn eigen kleur. Dat elke geur bovendien werd samengesteld door een wereldvermaard parfumeur toont alleen maar sterker aan hoeveel de hommage aan zijn fans betekent voor Ralph Lauren.

Met Ralph Lauren 1 (Big Pony Blue) brengt Ralph Lauren een eerbetoon aan de sportieve man. De blauwe flacon bevat een heerlijk verfrissende geur, waarin citrusgeuren de boventoon voeren en dat werd ontworpen door Yves Cassar. Deze was ook al verantwoordelijk voor mannengeuren als Christian Lacroix Noir en Emanuel Ungaro U. Ook de Emporio Armani Night was van zijn hand (of beter neus).


Dat Ralph Lauren 2 (Big Pony Red) volop in het teken staat van de verleiding is direct duidelijk door de felrood gekleurde flacon. In dit parfum vind je de tonen van zwarte chocolade en muskus die samensmelten tot 1 perfecte mix van sensualiteit. Parfumeur van dienst is Antoine Lie, die met Romance for men reeds eerder een Ralph Lauren parfum creëerde. Ook Z Zegna en Armani Code waren geuren waarmee deze parfumeur reeds eerder indruk wist te maken.

Ralph Lauren 3 (Big Pony Green) is, met zijn groene flacon, bedoeld voor de avonturiers onder ons en voert munt en gemberwortel als boventonen. Voor deze geur tekende parfumeur Jean-Marc Chaillan present en wist vroeger reeds veel mannen te bekoren met geuren als CK IN2U en Calvin Klein Crave.

De laatste Big Pony geur, de Ralph Lauren 4 (Big Pony Orange), kreeg een oranje flacon aangemeten en is volledig gewijd aan de man voor wie elegantie en stijl primeren. Nadruk van dit parfum ligt op de tonen van mandarijn en kyarahout die werden verenigd door parfumeur Honorine Blanc. Ook Ralph Lauren Polo Explorer en de Usher He werden door deze neus gecreëerd.

Ben jij ook fan van de Big Pony Collection en kan je niet wachten deze in huis te halen? Laat deze dan gewoon aan je deur afleveren, makkelijker kan niet, toch? Bovendien is onze partner iciparisxl voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste purfumerie van België! (in Nederland zelfs al voor de zevende keer op rij). Een betere garantie kan je toch niet wensen?

Trendy Mannenparfum-Big Pony Blue

Big Pony Blue : Flacon 75 ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

 
Trendy Mannenparfum-Big Pony Red

Big Pony Red : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

 
Trendy Mannenparfum-Big Pony Green

Big Pony Green : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

 
Trendy Mannenparfum-Big Pony Orange

Big Pony Orange : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Militaire look… Mode herfst-winter 2010-2011

Er staan dit seizoen heel wat trends in de kijker. Zo hebben we voor dit najaar en winter ook de..

Close