Bonte mix voor winter 2010-2011

Heel wat ontwerpers hebben voor dit najaar en deze winter gekozen voor decadentie en dan spreek ik meer bepaald over bont in al zijn vormen: bontjassen, bontmutsen, bontsjaals…

Een explosie van mannenbont…De vraag is hier of mannen bont kunnen dragen of laten we dit eerder aan de dames? Nee hoor, wij trendy mannen kunnen best dit zachte velletje op onze huid verdragen. Het is niet alleen lekker warm maar ook zwoel en sexy. De keuze van echt bont of nepbont laat ik aan jou over…ik wil immers geen woorden in de mond leggen…maar dit toch even meegeven, zoals Karl Lagerfeld het zegt : nep is niet chique maar nepbont wel!


Bont valt zeer goed te combineren met verschillende stijlen. Het kan zowel sportief (te zien bij Burberry en D&G) als bij avondkleding (te zien bij Gianfranco Ferré) worden gedragen.

Zoals bij de najaarszonnebrillen staat de “aviator” hier ook centraal. Lange bontmantels met laarzen of bottines, net dat tikkeltje futurisme om ons klaar te stomen voor de komende winter.

En bovendien voor de heren die houden van leder geeft de combinatie met bont een schitterende match. Het perfecte huwelijk tussen de stoere mannelijke huid en de fluweelzachte pels.

Vind je dat bontjassen en -mantels toch net iets te veel zijn voor jou, dan kan je ook je gading vinden in bontkragen, bontmutsen en/of bontsjaals.

Zoals je kan zien, voor elk type man is er wel iets in bont. Gesofisticeerd, casual of klassiek…dus mannen onthoud deze trend voor dit seizoen en maak je partner trots door een Trendyman aan haar zijde te zijn!LOGO YOOX.COM 120x60
There are 2 comments

Add yours
  1. gerd

    Beste Leo,
    Er zijn momenteel weinig bontjassen te vinden online. Van zodra deze terug te vinden zijn, houden we je op de hoogte.

    Met vriendelijke groeten,
    Gerd.


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy mannenparfums herfst/ winter 2010-2011

Trendy mannenparfums vandaag de dag zijn in veel gevallen een heruitgave van succesvolle, klassieke geuren. Net zoals bij de auto's..

Close