Boss Bottled Sport weet opnieuw te bekoren.

Dat we het bij Trendyman wel hebben voor een lekker en fris parfum, steken we niet onder stoelen of banken. Dat we ook wel fan zijn van de Boss Bottled reeks kon je eveneens al merken bij onze review van de Boss Bottled Night. Het zal dan ook niet verbazen dat onze verwachtingen zeer hoog gespannen waren, toen we de nieuwste telg van deze familie, namelijk de Boss Bottled Sport, vorige maand voor het eerst in handen kregen om te testen. Heel gevaarlijk, want hoge verwachtingen worden zelden ingelost. Tenzij je Hugo Boss heet, natuurlijk.
Met dit parfum mikt Boss Fragrances. op de competitieve, gedreven en ambitieuze man, die weet dat de sleutel van het succes schuilt in de grondige voorbereiding.
BOSS-BOTTLED-Sport-50ML
Reeds van bij de eerste squirt overspoelt de topnoot van de Boos Bottled Sport, bestaande uit grapefruit, yuzurasp en roze peperkorrels, je met een krachtige, frisse citrusgeur, dé trend voor deze zomer.
Vrij snel verzacht het krachtige, explosieve karakter van het parfum en krijgt het zachtere, maar even frisse hart van het parfum de bovenhand. De hartnoten van lavendel, kardemom en aldehydemist vormen een perfecte combinatie, die zelfs na meerdere uren nog steeds complimentjes over je keuze parfum opleveren. De aldehydemist geeft het geheel een hightech, metallic geur, die verwijst naar de inspiratie voor het parfum, de carbon fibre die door topsporters in tal van disciplines wordt gebruikt.
Bij de basisnoten van het parfum, worden de bekende geuren van vetyver en patchoeli, aangevuld met deze van de tonkaboon. Deze laatste neigt naar een mix van vanille, amandel, kaneel en kruidnagel en zorgt voor het perfecte geurenpalet, binnen het parfum.
Promo-Boss-Bottled-Sport-Jenson-Button
Als gezicht voor dit parfum, werd beroep gedaan op Jenson Button, de succesvolle F1-piloot, die door heel wat vrouwen wel wordt gesmaakt. Button zelf kan zich perfect vinden in de samenwerking en vooral in de stelling dat enkel voorbereiding kan leiding tot succes. De reclamespot is dan ook helemaal in het teken van dit concept opgesteld.

Weinig verrassingen wat het flacon betreft. De intussen gekende vorm van de Boss Bottled collectie komt ook hier weer terug, zij het dan in een matte uitvoering, die de frisheid van de geur voorstelt. In het doosje komt dan weer het metallic thema terug, dat opnieuw verwijst naar de link met carbon fibre.
Al bij al is de Boss Bottled Sport wat ons betreft een absolute aanrader, voor ieder die houdt van een krachtige, frisse en lang houdende geur.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Samsung Galaxy SIII moet iPhone het vuur aan de schenen leggen.

Maandenlang werd gespeculeerd over de opvolger van de Samsung Galaxy SII, het toestel waarmee Samsung de iPhone voor de eerste..

Close