Brompton vouwfietsen : mobiliteit in handige meeneemverpakking.

Vouwfietsen kan je vandaag de dag niet meer uit het straatbeeld wegdenken. Voor wie pendelt met trein, tram, metro of bus is een medereiziger die opstapt met z’n fiets onder de arm of op de schouder intussen een alledaags beeld geworden. Voor wie zelf overweegt een vouwfiets aan te schaffen kunnen we heel kort zijn. Koop een Brompton! Toegegeven, met merken als Dahon, Birdy en Popal is dit merk zeker niet de goedkoopste onder de vouwfietsen (maar ook niet de duurste). Toch kunnen we met overtuiging zeggen dat het wel de beste vouwfiets is die je momenteel op de markt zal vinden.

Het gebruiksgemak van de Brompton wordt door geen enkele concurrent geëvenaard. Snel opvouwbaar, comfortabel berijdbaar en makkelijk draagbaar heeft deze vouwfiets alle eigenschappen die je ervan verwacht.

Bovendien is de Brompton intussen verkrijgbaar in meerdere modellen (Somerset, Yorkshire en B’Spoke) die de berijder van de vouwfiets toelaten hun eigen fiets 100% af te stemmen op eigen noden en wensen. Alsof je een auto koopt, alleen veel lager in prijs en gegarandeerd filevrij. :-)


Grootste nadeel van de Brompton vouwfiets is evenwel de verkrijgbaarheid. Je vindt ze namelijk niet in elke fietsenwinkel, maar enkel bij de officiële Brompton-Dealers.

Geïnteresseerd in jouw eigen vouwfiets? Bezoek zeker de Brompton site om een dealer in jouw buurt te vinden en maak een proefrit. Op die manier kan je voor jezelf de vele voordelen van deze fiets ontdekken.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Droog scheren : hoe ga je best te werk?

Droog scheren is een goede optie voor wie zich snel en gemakkelijk van zijn baard wil ontdoen. In tegenstelling tot..

Close