Bugatti Diva – Espresso met een race-tintje

De Bugatti Diva is één van die toestellen waarvan je denkt dat ze je nooit kunnen bekoren, tot ze voor je neus staan. Nee, de Bugatti Diva is geen racewagen voor de dames, maar wel een espressomachine met sterallures.
Bugatti-Diva-Wit


Als materiaal voor deze trendy espressomachine werd gekozen voor hoogwaardig metaal, met uitzondering van de voet die is uitgevoerd in verchroomd metaal. Deze materiaalkeuze verklaart ook direct hoe het toestel aan een gewicht komt van ongeveer 6,5 kg. Wel is het toestel verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren, waardoor het makkelijk te combineren valt met de meeste interieurs.
Bugatti-Diva-Kleurenselectie
De “snelheidsmeter” vooraan het toestel houd je continue op de hoogte van de temperatuur van het water in het toestel. Bovendien heb je voor dit toestel geen speciale capsules nodig zoals bij de nespressomachines, maar kan je gewoon gebruik maken van pads of filterkoffie. De filters die bij het toestel worden bijgeleverd, maken het wisselen tussen de beide mogelijkheden extra makkelijk.
Tel hierbij de kopjeswarmer bovenaan het toestel, de stoomfunctie die je in een mum van tijd toelaat een zalige cappucino schuimlaag op je koffie te toveren en de stoompijp om het warme water voor je overheerlijk kopje thee af te tappen, en je weet dat deze trendy espressomachine alles in huis heeft om jouw beste “warme drankenvriend” te worden.
Bugatti-Diva-Kopjeswarmer
Het prijskaartje van € 518,00 maakt het toestel misschien iets minder budgetvriendelijk, maar dat is met dergelijke must-haves nu eenmaal dikwijls het geval.Banner Design 300x250
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mini Countryman

Het populaire broertje van BMW bracht nog niet zo lang geleden zijn vierde model op de markt. De Mini Countryman..

Close