Buitenhaarden – Stijlvol genieten van je haardvuur in open lucht.

Buitenhaarden zijn meer en meer in opmars. Logisch als je weet hoeveel mensen graag genieten van een gezellige avond bij het haardvuur. Als je deze gezelligheid dan ook buiten kan creëren, twijfel je toch niet? Wie bovendien gezelligheid wil koppelen aan gebruiksgemak, vindt in een bio-ethanol buitenhaard de perfecte oplossing. Deze buitenhaarden zijn niet enkel gezellig en gebruiksvriendelijk, vandaag de dag zijn er ook enkele stijlvol ontworpen bio-ethanol buitenhaarden op de markt. Twee van deze modellen steken er voor ons met kop en schouders bovenuit : de Gardenflame Biohaard Lounge en de Radius – Uni Flame Bio-ethanol haard.


 • Buitenhaard 1 : Gardenflame Biohaard Lounge
 • De Gardenflame Biohaard Lounge is wat ons betreft de perfecte buitenhaard om jouw trendy buitenlounge te vervolledigen. Met afmetingen van 82x82x42 cm is deze niet enkel makkelijk inpasbaar in jouw loungeset, het design en de warme vlam creëren ook nog eens de perfecte atmosfeer voor een romantisch avondje met jouw partner of een gezellige avond met vrienden. Het reservoir van 2,5 liter staat garant voor 3,5 tot 4,5 uur aan gezelligheid. Nadeel van de Gardenflame Biohaard Lounge is dat de buitenhaard van gepoedercoat plaatstaal enkel te verkrijgen is in een matzwarte kleur. Pluspunt is dan weer dat voor een gemiddelde kostprijs van € 399,00 je niet alleen dit prachtige model krijgt, maar ook een resem aan toebehorens : een afdekhoes voor buitengebruik, witte natuurstenen, een lange gasaansteker, een glazen kolom, een trechter, een haak om de brander makkelijk en veilig te verstellen, keramische houtblokken + dennenappels (let op: deze laatste 2 zijn enkel buiten te gebruiken).
  Buitenhaarden-Gardenflame-Biohaard-Lounge

 • Radius – Uni Flame Bio-ethanol haard
 • In tegenstelling tot de Gardenflame Biohaard Lounge is de Radius Uni Flame Bio-ethanol zowel verkrijgbaar in het zwart als in het wit, en kan je bovendien kiezen voor een gelakte of een glans gelakte uitvoering. Bovendien is deze buitenhaard met een brandduur van 6 tot 8 uur op een reservoir van 2 liter ook flink wat zuiniger qua verbruik. Op vlak van afmetingen moet je rekening houden met 99x40x46 cm. Dat zuinigheid gepaard gaat met een hoger prijskaartje zie je ook bij deze buitenhaard. De Radius Uni Flame Bio-ethanol buitenhaard is met een kostprijs van € 899,00 tot € 1298,00 (afhankelijk van de uitvoering van jouw keuze) namelijk flink wat duurder dan de Gardenflame Biohaard Lounge.
  Buitenhaarden-Radius-Uni-Flame-Bio-ethanol-haard  Banner Design 300x250
  There are no comments

  Add yours

  Current day month ye@r *

Read previous post:
Gentse Feesten 2011 : Voor elk wat wils…

De Gentse Feesten 2011 werden vrijdag 10/06/2011 voorgesteld en 1 ding werd al direct duidelijk : De 168ste editie van..

Close