Chevy Camaro: tijdloos!

Ok, toegegeven, de Chevy Camaro die onze ouders gekend hebben, is een van de meest sexy Amerikanen ooit gemaakt. De verduidelijking van het woord Muscle Car. Nog steeds vind ik het erg jammer dat deze niet meer in de showroom te vinden zijn.

Gelukkig hebben ze een tijdje geleden een nieuwe versie gemaakt die best een mooie remake is, eentje die zeker niet in de rubriek trendy wagens mag ontbreken.

Zie hier de 2012 Chevy Camaro:

Ook op deze versie is het label ‘Muscle Car’ meer dan op zijn plaats.
Deze versie is reeds te verkrijgen als 3.6 V6 versie, met 323pk, wat zeker niet misstaat op onze wegen, maar voor mij is het pas een echte Muscle Car wanneer je een geweldige V8 hoort brullen en die krijg je bij de ZL1 versie, met een motorinhoud van 6,2 liter en maar liefst 588pk. Verder is de 2012 Chevy Camaro uitgerust met 20inch velgen, Brembo geventileerde remschrijven, een Boston Acoustics geluiddsysteem en nog vele extras..maar wat geeft het…je doet het voor die V8 en die look.

Buiten de prachtige sound en het Muscle Car design zal je ook met de afmetingen nog de show stelen. De 4,8 meter lengte maar vooral de 1,9 meter breedte, zal het niet makkelijk parkeren worden in de binnenstad.

Naar prestaties bekeken doet de 2012 Chevy Camaro het eveneens schitterend: in 3,8 seconden zit je aan 100km/u en je raakt bijna tot aan de magische grens van 300km/u (top ligt op 296km/u).

Je kan deze droom al vervullen vanaf €38.500voor de coupé versie. De cabrio versie begint vanaf €43.500.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Ischgl – Trendy wintersporten in Oostenrijk.

Dat trendy wintersportoorden niet altijd in Frankrijk moeten worden gezocht is al lang geweten. Ons bezoek aan het mondaine Ischgl..

Close