Club Med – Voor elk wat wils

Met de eerste 2 maanden van het nieuwe jaar achter ons en de eindjaarsvakantie alweer bijna vergeten, dromen alsmaar meer mensen weg bij het denken aan de komende zomervakantie. Hoewel deze nog wel enkele maanden van ons verwijderd is, maakt het plannen en boeken van de zomerreis het wachten al iets draaglijker. Maar waar trekken we dit jaar weer naar toe? Wordt het terug een standaard strandvakantie, maken we het iets cultureler of verkies je toch een eerder sportieve vakantie?
Waarom probeer je niet eens iets anders, waarbij je niet hoeft te kiezen uit bovenstaande opties? Club Med heeft namelijk voor elk wat wils. Op meer dan 20 prachtlocaties, verspreid over Amerika, Afrika, Europa, Azië en Australië, vind je tegenwoordig de Club Med Club dorpen. Allen hebben ze enkele zaken gemeen :

  • Logeren in stijl : stuk voor stuk werden de kamers ingericht door de meest gerenommeerde interieurarchitecten en combineren ze dus comfort en klassevol design.
  • Club-Med-Suite-Mauritius
  • Gastronomische verwennerij : Genieten van een topkeuken op een prachtige locatie, wat wil je meer?
  • Club-Med-Eten
  • Sportiviteit : Elke club heeft telkens een waaier aan sportmogelijkheden, zowel op het land, als in het water.
  • Club-Med-Zeilsport

Hoewel Club Med tot voor enkele jaren de reputatie had enkel voor de rijkere elite te zijn, heeft deze reisorganisatie zich heel sterk geheroriënteerd. Natuurlijk vind je nog steeds de luxe Club Med vakantiedorpen terug, maar vandaag de dag kan je ook perfect terecht in de familiedorpen waar alle voorzieningen aanwezig zijn om ook de kleinsten van het gezin een droomvakantie te bezorgen.
Kortom, Club Med heeft alles wat je zoekt in een ideale vakantie en dit telkens op prachtlocaties zoals Egypte, Mauritius, Mexico en zovele andere.
Club-Med-Mauritius
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 5 : Casual of chic? Waarom kiezen?

Het warme en aangename weer laat nog even op zich wachten. Laat dit je er echter niet van weerhouden om alvast..

Close