De Carlsberg Crate Escape

Als we onze top 3 van favoriete bieren mogen opsommen, is Carlsberg zeker één van de grootste kanshebbers: toegankelijk, wijdverspreid, lekker en een merk dat weet hoe het mannen moet aanspreken. Als de zomer er dit jaar toch in slaagt om door te breken, kan je er van op aan dat we regelmatig een terrasje zullen aandoen, met een verfrissend glas, of flesje, van dit premium bier in de hand. De innige band tussen België en Carlsberg wordt op 12 juli nog maar eens bewezen. Op die dag is ons landje, samen met Ierland en Zweden, namelijk één van de uitverkorenen om de nieuwe campagne van het merk te verwelkomen. Wij durven alvast stellen dat deze campagne, “The crate escape”, voor velen herkenbaar zal zijn.
Carlsberg-The-Crate-Escape
Met “The crate escape”, richt Carlsberg zich op die typische momenten, waarin mannen zich wel eens moeten opofferen voor het “grotere goed” en, laat ons eerlijk zijn, die kennen we in onze relaties allemaal. Of het nu gaat om een shopping trip, een baby shower of een feestje bij de schoonfamilie, we maken ze allemaal wel eens mee. In deze parodie op de filmklassieker “The great escape”, maar die had je wellicht zelf ook al door, krijgen we te maken met een groep mannen, die door hun vrouwen noodgedwongen worden meegetroond naar een resort en alles in het werk stellen om hun welverdiende beloning, een krat Carlsberg, in de wacht te slepen. Vereende krachten, een sportieve spirit, het mannelijke doorzettingsvermogen en de bijhorende inventiviteit, soit, die kwaliteiten die we allen in ons hebben, zorgen voor een geslaagde onderneming. Hoe ze het aan boord leggen, kan je zelf ontdekken in onderstaand filmpje. Hilarisch is misschien een te groot woord voor deze commercial, maar de zin in een lekkere Carlsberg was er bij ons achteraf in elk geval wel. Benieuwd naar jullie mening.

By the way: gelieve niet deel te nemen aan de wedstrijd via de facebook game? Wij zouden namelijk graag zelf de citytrip winnen… :-)
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Sony Xperia miro: de eerste smartphone met xLOUD technologie.

Met de Xperia miro opent Sony een nieuw strijdveld in de wereld van de smartphones. Tot voor kort waren vooral..

Close