Dodge SRT Viper: wat een remake!

De Dodge Viper is één van de meest legendarische sportwagens die ooit werd gemaakt. Een waar Amerikaans icoon. Een model dat in het geheugen van vele autoliefhebbers gegrift staat.
2013 wordt dan ook een legendarisch jaar voor de overzeese autobouwer (die overgenomen werd door de Fiat Groep waar ook Ferrari toe behoort). De Viper krijgt namelijk niet alleen een nieuw logo en een getweakte naam, maar ook een volledig nieuwe look.
Het exterieur van de 2013 Dodge SRT Viper is nagelnieuw en een enorme evolutie in vergelijking met de vorige versie. Een evolutie kun je het echt wel noemen, de snuit is nog steeds zeer laag en de achterkant is –gelukkig- heel herkenbaar. Opvallen zul je wel doen, no doubt!
2013-Dodge-Viper-SRT
En ook binnenin spreken we van een ware revolutie, het interieur ademt Ferrari uit en heeft allerlei hi-tech opties wat in vorige modellen niet het geval was.
2013-Dodge-Viper-SRT-Interieur
De Dodge SRT Viper blijft aangedreven door een aluminium V10 motor, van 8,4 liter die maximaal 640 paarden ter beschikking stelt. De prestaties zijn nog niet gekend.
We kunnen dus stellen dat deze versie een echte supercar is geworden! Geniet van deze beelden & geef ons je mening!

There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Het Chimmm effect

Op de Mido, de grootste zonnebrillen-beurs van Europa toont een speelse kunstenaar zijn aparte en heel artistieke zonnebrillen. Het gaat..

Close