Duffel bags : Traveling in style!

Rusland, Cuba of New York, stuk voor stuk zijn het trendy bestemmingen die enorm tot de verbeelding spreken. Toch is het reisdoel niet het enige wat telt. Waar je ook heen reist, arriveer in stijl. Niets is meer gênant dan prachtige reisfoto’s, gemaakt op een schitterende locatie maar met een onaangepaste reisstijl. Tegenwoordig moet immers niet enkel je outfit er piekfijn uitzien, de  trendy man van vandaag past ook zijn reistassen aan het voorkomen aan. Weg dus met die tijdloze koffers in felle plastic kleuren, de stijlvolle duffel bag maakt zijn rentree!

De duffel bag is een noodzakelijk stijl accessoire voor mannen geworden. De man-bags zijn mannelijk, tijdloos en geven je outfit nog een extra touch. Een niet te vergeten voordeel, ze zijn bovendien nog praktisch ook.

Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de lederen varianten mét absolute voorkeur voor de Bottega Veneta Nero Intrecciato duffel bag. Bottega Veneta is deel van de Gucci Group en afkomstig uit Venetië. De Italiaanse invloed is dan ook overduidelijk te zien in ons top accessoire:

Onze ultieme selectie duffel bags:

Vergeten we jouw ultieme duffel bag? Geef gerust je mening!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Zomeroutfit 2010-2-Tommy Hilfiger special

Nog steeds op zoek naar je ideale zomeroutfit? We snuisterden zelf even door de zeer uitgebreide zomerselectie van Tommy Hilfiger..

Close