Eau de Lacoste L.12.12 Rouge: voor de energieke man

Met Eau de Lacoste L.12.12 bracht het nog steeds populaire merk in februari 2011 zijn allereerste mannengeurlijn op de markt.
Net zoals bij de Big Pony reeks van Ralph Lauren worden de verschillende geuren in deze reeks benoemd met een kleur, die staat voor de gemoedstoestand van de drager:

  • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc staat voor het pure
  • Eau de Lacoste L.12.12 Vert staat voor relaxed
  • Eau de Lacoste L.12.12 Bleu staat voor krachtig

Om de eerste verjaardag van deze geuren te vieren, voegt Lacoste een vierde geur toe, namelijk Eau de Lacoste Rouge, die, met zijn dynamische, frisse en kruidige geur de mannelijke energie verpersoonlijkt.
Eau-de-Lacoste-L1212-Rouge
De geur van de Eau de Lacoste L.12.12 Rouge is gebaseerd op een subtiele mix van drie verschillende kruiden: gember, zwarte peper en kardemom. De eerste toon van deze nieuwste geur is een verfrissende explosie van gekoelde rode Rooibosthee, opgepept met kruidige mandarijnlikeur en sappige mango. Voor het hart wordt dan weer geopteerd voor een kruidencocktail van zwarte peper uit Madagaskar, gember uit India en kardemom uit Guatemala. Dit resulteert in een tweede energiestoot die een verfrissend contrast creëert. De noten van acaciahout, aangevuld met gouden Laos-benzoë en labdanum laten toe om gedurende langere tijd te genieten van de aromatische, houtachtige basis van de geur.
Eau-de-Lacoste-L1212-Rouge-Flacon
Net zoals zijn voorgangers wordt Eau de Lacoste L.12.12 Rouge gebotteld in een glazen flacon dat met zijn chique eenvoud en design refereert naar het L.12.12 poloshirt, één van die kledingstukken waarmee Lacoste vandaag de dag nog steeds wordt geassocieerd. Net zoals bij de kledingstukken van dit gerenommeerde merk, voert het hart van dit roodgekleurde flacon een krokodil van echte stof. De adviesprijs van deze nieuwe geur is alvast heel democratisch. Voor een Eau de toilette van 30ml bedraagt deze namelijk € 39,00. Voor de 100ml versie amper € 65,00. Heel toegankelijk als je het ons vraagt.

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Aston Martin V12 Zagato: een echte supercar

Het was een tijdje geleden dat we nog eens een echte supercar reviewden, dus het werd dringend tijd dat we..

Close