Feestcadeaus met net dat tikkeltje extra.

Het nieuwe jaar is aangebroken en net zoals elk jaar brengt januari weekends vol feestjes. Familie, vrienden, allen willen ze je heel graag bij hun feestje hebben. Natuurlijk is het altijd leuk om welkom te zijn en is het dan ook aangewezen om die open armen die je verwelkomen, met een gepast cadeau te gedenken.


Eén van de meest geliefde geschenkideeën is dan de fles champagne of andere spirituele dranken. Zelf krijgen we die ook wel graag, maar als we dergelijk populair cadeau wegschenken, dan moet het wel net dat tikkeltje extra hebben. Net als vorig jaar helpen we je even op weg doorheen het doolhof van de jaarlijks terugkerende geschenkdozen met dranken en bijhorende glazen, om die lekkere cadeau’s te presenteren waarmee je zo graag uitpakt.
De eerste fles, die we zelf met succes schonken op Oudejaarsavond 2011, is de feesteditie van Piper-Heidsieck. Elke keer opnieuw weet deze kleurrijke, stijlvolle fles bewonderende uitspraken te ontlokken aan gasten of cadeau-ontvangers. Geen wonder, want de traditionele fles, gehuld in een felrood croco omhulsel, straalt in zijn kleurrijke eenvoud toch heel wat stijl uit. Je vindt deze flessen in je Carrefourwinkel al voor € 25,99.
Piper-Heidsieck-Croco
Een tweede, zeer modieus cadeau is de speciale editie van het geliefde whisky-merk Chivas Regal. Voor zijn 210° verjaardag deed dit whiskylabel beroep op niemand minder dan de Britse Vivienne Westwood, om een feestelijk design te ontwerpen, dat aan deze feesteditie het gepaste cachet kan bijbrengen. Het resultaat, de Chivas Regal 18 by Vivienne Westwood, is inderdaad feestelijk, kleurrijk en stijlvol geworden. Minpunt is wel dat je deze fles niet zomaar aan jan-en-alleman cadeau zal doen, gezien de kostprijs, die al snel oploopt tot € 450,00.
Chivas-Regal-18-Years-Vivienne-Westwood
Onze derde en laatste favoriet tussen alle feestedities, is ontegensprekelijk “The Gift”, door het bekende champagnehuis Moët & Chandon. Voor deze feestverpakking deed het merk beroep op een Parijs designbureau, dat op de proppen kwam met een goudkleurige, isolerende verpakking, compleet met elegante strik. “Toch niet zo bijzonder” horen we je denken? Toch bewijst het bureau “5.5″ met “The Gift” het aloude cliché dat de eenvoudigste concepten, soms ook de mooiste kunnen zijn. De aanbevolen prijs van amper € 38,00 (verkrijgbaar bij de betere wijnhandel) maakt deze feesteditie ook uiterst democratisch.
Moet-Chandon-The-Gift
Natuurlijk vind je naast deze Special Edition flessen nog heel wat andere leuke geschenkideeën bij jouw lokale wijnhandelaar of zelfs in de super- of hypermarkt in jouw buurt. Toch brengen deze flessen en hun verpakkingen net dat ietsje meer naar de gelegenheid. Opteer jij toch voor andere Special Edition drankgeschenken? Wij zijn zeer benieuwd welke merken jou hebben weten bekoren met hun eindejaarsideeën.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mini Coupe: jonge papa? Pech!

Ben je een jonge papa? Dan heb je pech! Dat is althans wat er op de advertenties staat, en eerlijkheidshalve,..

Close