Festina Regata: het modieuze sporthorloge.

Festina start 2012 met een splinternieuwe lijn, de Festina Regata genaamd. Met de Regata richt het merk rich op een heel specifieke doelgroep, namelijk de trendy sportieveling.


Wat jouw favoriete sport ook is, tennis, zeilen, duiken, de Festina Regata kan het perfect aan. Zelfs de extreme sporter kan met dit horloge zijn sportieve hart ophalen.
Festina-Regata
De slogan van de Festina Regata reeks liegt er niet om. Met “Only for brave men” wil deze trendy horlogereeks zijn jeugdige karakter extra in de verf zetten. Kingsize afmetingen, bewerkte kronen en waterdicht tot op 100m. Verder heeft elk van de 14 modellen een heel specifieke look: een kompas, een vlag, … de diversiteit is groot. Eén ding kenmerkt nochtans elke variant: met hun talrijke kleurvariaties en grote afmetingen richt Festina de pijlen duidelijk op trendy man met een hart voor avontuur.De Festina Regata is een Quarts uurwerk met horlogekast in roestvrij staal en afdekplaat van mineraalglas. De kleurrijke polsbanden zijn in leder of polyurethaan uitvoering. Natuurlijk is het horloge ook voorzien van een kalender.
Festina-Regata-Kleurrijk
Dat deze modellen bovendien een heel toegankelijke prijs hebben, namelijk tussen € 149,00 en € 249,00, kan het aanslaan van de Festina Regata reeks alleen maar bevorderen. Wij verwachten alvast heel wat dynamische, avontuurlijke trendymannen in het straatbeeld te zien opduiken met de Regata van hun voorkeur rond de pols.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Lichtfestival Gent 2012: Gentse binnenstad wordt nog betoverender.

Het lichtfestival in Gent was vorig jaar een grandioos succes, met een opkomst van niet minder dan 200.000 bezoekers. Elk..

Close