Fiat 500: Black Matt

Dat de Fiat 500 één van de meest trendy & hippe wagentjes is, moeten we je allang niet meer vertellen. Het enige minpuntje voor de trendy man is dat de Fiat 500 net iets vaker geassocieerd wordt met (knappe) vrouwen.


Met de Fiat 500 Black Matt komt hier dus eindelijk verandering in. De Belgische première was te bezichtigen op het afgelopen autosalon. Wat bij deze stoere Fiat 500 versie opvalt, is de matzwarte koetswerkkleur en zijn vele chroomelementen: buitenspiegels, deurklinken, omlijsting van de nummerplaat, etc… . Combineer dit alles met rode leren zetels en je hebt direct je op & top trendy en mannelijke Fiat 500.
Fiat-500-Black-Matt
Snel moet je –jammer genoeg- wel zijn, er zijn slechts 19 exemplaren in ons land beschikbaar, wat Fiat 500 Black Matt dan weer een exclusief kantje geeft.
Deze versie is uitgerust met de nieuwste motorvariant, de TwinAir met 85pk, vrij aardig voor zo’n klein bakje. Pittig detail, de motor heeft slechts een motorinhoud van 875cc en twee cilinders (=twinair).
Ben je reeds te laat of is deze piraatachtige Fiat 500 toch net iets te opvallend? Of wil je hem iets meer personaliseren? Heb je behoefte aan toch net iets meer pk’s?
Kies dan voor de Fiat 500 Abarth versie. Abarth is immers de huistuner van Fiat en heeft de Fiat 500 wel serieus gespierd gemaakt. Dit trendy karretje bezit immers maar liefst 135pk en heeft een iets sportiever en aggressiever (is dit mogelijk?) uiterlijk.
New-Fiat-500-Abarth
De Fiat 500 Abarth versie heeft een topsnelheid van 205km/u, brengt je van 0-100 in slechts 7,8 seconden en dit voor een aardig prijsje van €20.150 in België (€21.000 in Nederland).
Fiat-500-Abarth
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Valentijn: terugkeren naar de essentie van de dag der geliefden.

Valentijn komt eraan en voor veel mannen brengt dit opnieuw de nodige hoofdbrekens met zich mee. Met welk geschenk kan..

Close