Philips Fidelio SoundRing DS3880W – Stijlvol en kamervullend.

De Philips Fidelio SoundRing DS3880W is één van die iPod Docking stations die onmiddellijk de aandacht weet te trekken. Niet alleen door het warme geluid dat hij produceert dankzij de centrale baspijp en vier hoge definitie drivers (twee naar voren en twee naar de zijkant gericht), maar ook door zijn opvallende en stijlvolle vorm.


Dit prachtige iPod Docking station is voorzien van AirPlay technologie, waardoor je perfect je iTunes bibliotheek kan afspelen, zonder ook maar één kabel te moeten aansluiten en doet dit met een uitgangsvermogen van 16 Watt. Met afmetingen van 19.7×12.3×11.4 cm groot (BxHxD) en gewicht van amper 1.3 kg is de SoundRing DS3880W bovendien ook makkelijk meeneembaar.
Philips-Fidelio-DS3880W
Compatibel met iPhone 3GS, iPod touch (3G), iPod touch, iPod touch (2G), iPhone, iPhone 3G, iPhone 4, iPod touch (4G), iPad en iPhone 4S is de Philips Fidelio SoundRing DS3880W het ideale eindejaarsgeschenk voor iedere Apple adept die houdt van muziek en hiervan wil kunnen genieten met een klankhoek van niet minder dan 360°.
Philips-Fidelio-DS3880W-Oplaadcradle
Laatste pro van dit prachtige docking station is dat het niet alleen komt met een batterij met een autonomie van 5u, maar ook met een oplaadcradle die een extra esthetisch aspect verleent aan de Philips Fidelio SoundRing DS3880W.

Kostprijs voor dit leuke en stijlvolle hebbeding? Voor € 269,00 vergast jij jouw genodigden voor de komende festiviteiten op een ongezien spektakel voor oren en ogen.

 
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Acer Allegro: de nieuwste Windows smartphone!

Een goeie week geleden werd de allernieuwste Acer Allegro met de eveneens allernieuwste Windows 7.5 versie aan de Belgische markt..

Close