Gent Smaakt: 4 dagen van culinaire verwennerijen.

De eerste editie van Gent Smaakt, in 2011, kreeg heel wat lof van de ongeveer 30.000 bezoekers. Reden genoeg dus voor de culinaire organisatoren om het evenement dit jaar, van 17 tot 20 mei, opnieuw te laten plaatsvinden. Omdat niet enkel verandering van spijs, maar ook van plaats, doet eten, werd een waardige vervanger gezocht voor het Sint-Pietersplein. Voor de gelegenheid werd in de Leopoldskazerne, met hoofdingang in de Gaspard De Craeyerstraat, die doorgaans niet voor het publiek wordt opengesteld, maar wel bereid is om de imposante binnenkoer voor deze gelegenheid open te stellen voor het grote publiek.
Gent-Smaakt
Serveer de topgerechten van een 20-tal restaurants en cateraars in een sfeervolle, historische setting, dat is het recept voor Gent Smaakt. Voor het laconieke aspect doet men beroep op een monetair sausje: Je betaalt de verwennerijen voor de smaakpapillen, zowel vast als vloeibaar, namelijk niet met Euro’s, maar wel met Stropkes. Gelukkig is de wisselkoers heel toegankelijk: 1 Stropke kost namelijk 1 Euro.
Gent-Smaakt-Leopoldskazerne
Natuurlijk is een culinaire gebeurtenis niets zonder de nodige randanimatie, muzikaal of anders. Daarom wordt tijdens Gent Smaakt continu gezorgd voor bezigheden die de topgerechten nog makkelijker verteerbaar maken: Live muziek, een culinaire infosessie, een infosessie over etiquette en styling, er is voor elk wat wils.
Gent-Smaakt-All-That-Jazz
Gent smaakt is open voor bezoekers op volgende momenten:

  • 17/05/2012: 11u00-23u00
  • 18/05/2012: 12u00-23u00
  • 19/05/2012: 12u00-23u00
  • 20/05/2012: 11u00-21u00

Trendyman wenst je alvast veel plezier en smakelijk eten!





There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Dodge SRT Viper: wat een remake!

De Dodge Viper is één van de meest legendarische sportwagens die ooit werd gemaakt. Een waar Amerikaans icoon. Een model..

Close