Giorgio Armani Samsung Galaxy S : smartphone met designjasje.

Met de Giorgio Armani Samsung Galaxy S krijgt de populairste smartphone van het ogenblik een nieuw jasje. En wat voor één! Top couturier Giorgio Armani werd gevraagd een exclusief design te voorzien voor dit stukje High Tech.
Giorgio-Armani-Samsung-Galaxy-S


Het resultaat van deze samenwerking is een slank, trendy design. Met een dikte van amper 9,9 mm, een zwarte metalen achterzijde en het intussen gekende Super Amoled display belooft dit toestel een zeer populair gadget te worden. Het toestel bovendien werd voorzien van de zeer gebruiksvriendelijke Samsung Galaxy mogelijkheden die we ook al terugvonden bij de Samsung Galay Tab P1000. Sterke Graphics, supersnelle tekstinvoer via de Swype technologie, Google Maps navigatie (Layar) en HD-video opnames. Door het voorzien van Android Market™ én Samsung Apps, heb je bovendien toegang tot ontelbare downloadbare applicaties.
Giorgio-Armani-Samsung-Galaxy-S-Layar
Giorgio-Armani-Samsung-Galaxy-S-Swype
Voor de Belgische markt wordt deze design smartphone exclusief verdeeld door Telenet. Ook voor dit designtoestel hanteert deze telecomoperator zijn gebruikelijk promotie, waarbij de normale kostprijs van € 699,00 vervalt bij het aangaan van een Walk & Talk abonnement van € 60,00 per maand. Je betaalt voor dit toestel dan nog slechts € 1,00. Voor meer informatie over dit aanbod kan je op de Telenet website terecht.
Giorgio-Armani-Samsung-Galaxy-S-Telenet

 
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Singapore : een shoppingwalhalla!

Er even tussenuit of een tussenstop op een Oosterse zakenreis? Singapore is het New York van het Oosten. Shoppingcenter na..

Close