Google Nexus S – Snelste Samsung Smartphone ooit.

De Google Nexus S is de opvolger voor de Google Nexus One, die begin 2010 werd geïntroduceerd op de Smartphone markt. Zoals heel vele smartphones kon ook de Nexus One op heel veel voor- en tegenstanders rekenen, maar slaagde deze er toch in een mooi deel van de Smartphone aanhangers over de streep te halen.
Niettegenstaande maakte dit toestel zijn reputatie als “iPhone-killer” nooit echt 100% waar.
Google-Nexus-One
Naar onze mening heeft de nieuwe Google Nexus S echter veel meer het potentieel om het duel met de iPhone heel spannend te gaan maken. Dat de Nexus S weer uit de Samsung familie komt zal niemand verbazen. Deze fabrikant lanceerde vorig jaar met z’n Galaxy Tab P1000 ook al de grootste uitdager voor de iPad.
Google-Nexus-S-front-back-2-sides
De Nexus S bevat een Cortex A8 processor en draait op het Android 2.3 Gingerbread Operating System. Met z’n 6,3 x 12,39 x 1,09 cm is het toestel misschien net iets groter dan z’n Apple concurrent, maar heeft dan ook een 4″ WVGA Super AMOLED-scherm, waar de iPhone het moet stellen met een 3,5″-display. Bovendien is de Google Nexus S met z’n 129 gram precies 8 gram lichter dan de 137 gram wegende iPhone 4. Maar zoals zo dikwijls in de wereld van hightech moet de “lichtvoetigheid” van het toestel wel betaald worden. Zo wordt dit mooie toestel het jouwe voor de prijs van € 779,21.


Google Nexus S

Koop nu jouw Google Nexus S : € 698,03.

 
Google Nexus One

Koop nu jouw Google Nexus One : Momenteel € 453,00 (i.p.v. 702,03).

 

 
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 2 : Pulls en truitjes

Enerzijds zien we bij pulls en truitjes een onderscheid tussen het luchtige, sensuele en vissersinvloeden, te zien bij Dolce Gabbana..

Close