GTA V : de moeite om eens een avondje thuis te blijven ?

Zelden kent een videogame dergelijke persaandacht maar ook wij werden van onze stoel geblazen bij het zien van de nieuwe trailer van het beste spel aller tijden : GTA V.

Een release datum en verdere info zijn nog niet bekend, maar we weten dat het spel zich afspeelt in Los Santos wat eigenlijk Los Angeles is.

Natuurlijk heb je altijd de welbekende geruchtenmolen en daar hebben we volgende informatie al kunnen ontdekken:

  • Rockstar Games, de ontwikkelaar van GTA V, belooft dat dit spel het grootste spel ooit gaat worden. Uit onofficiële bron vernamen we dat de stad 4x maal de omvang krijgt van de vorige versie, die zich in New York afspeelt.
  • De aanwezigheid van dieren, de drukkere plaatsen en het rijden met regen, zon en de occassionele aardbeving verhogen de moeilijkheidsgraad nog net iets meer.
  • De wapenkeuze is uitgebreid met mijnen en vlammenwerpers maar er zou eveneens een museum zijn van oude wapens, waar je enkele klassiekers kan ‘lenen’.
  • De politie is veel slimmer geworden en zal tevens gebruik maken van honden & het forceren van deuren,  maar wanneer deze niet in de buurt zijn, kan je gemakkelijker iemand van het leven beroven. Des te beter voor het realisme van het spel!
  • Enkele game fora vermelden dat je auto’s zal kunnen tunen, repareren en een kleine selectie beweert dat je zelf zal moeten tanken

Alvorens je begint te dromen van GTA V als eindejaarsgeschenk, je zal minstens nog tot – eveneens een gerucht – mei 2012 moeten wachten. Hier heb je alvast een schitterend voorproefje:
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Je stropdas strikken met je telefoon?

Heb jij nog steeds de hulp van je vriendin nodig om een stropdas te strikken? Of heb je je das..

Close