De nieuwe Harley Davidson modellen voor 2012!

Vanaf dit weekend zijn de nieuwe Harley-Davidson modellen te bezichtigen in de officiële showrooms, een reden om nog even een artikel te wijden aan dit mythische merk .

Het Amerikaanse, ondertussen een icoon geworden, motormerk pakt voor 2012 uit met 2 bijzondere, nieuwe modellen. De Dyna Switchback en de V-Rod 10th Anniversary Edition-modellen.


De Dyna Switchback is, zoals ze zelf zeggen, een 2-in-1 custom toermotor. Deze komt met verwijderbare harde zadelkoffers (een aanrader) en een trendy windscherm. Dit model is spiksplinternieuw en dus dit weekend voor het eerst aan te raken.

Harley_Davidson_Dyna_SwitchbackHarley_Davidson_Dyna_Switchback-2012

Met de V-Rod 10th Anniversary Edition vieren we een speciale verjaardag van een van de mooiste motos ooit op deze planneet geproduceerd. Herinner ook nog de schitterende Muscle-versie van deze V-Rod. De Anniversary editie is uitgevoerd in Briliant Silver Pearl. Het frame heeft een bijpassend kleur en het motorblok, de uitlaat en het optionele windscherm zijn voorzien van veel verchroomde en gepolijste vlakken.

Harley_Davidson_VRod-10thanniversary

Terwijl we persoonlijk nog steeds de Harley Davidson Nightster het knapste vind, deze V-Rod komt toch zeker in onze top 3 trendiest motorbikes allertijden.

harley_davidson_v-rod_10th_anniversary

Voor alle mede-fans, ontdek ze snel bij je Harley Davidson dealer!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Braun en José Mourinho – een duo gesmeed door succes

Braun is al jarenlang één van de meest toonaangevende merken als het op scheerapparaten aankomt en baande zich moeiteloos een..

Close