Harley Davidson Nightster

Al enkele malen kregen we de vraag of de Harley Davidson Nightster voor vrouwen bedoeld is. Heb jij hier ook twijfels over? Wel, dan kunnen wij je verzekeren dat dit niet zo is.

De Harley Davidson mag dan wel het kleinere broertje van de Fat Boy en de Road Glide zijn, met een cilinderinhoud van 1200cc en een superstrakke en minimalistische lijn kan hij meer dan zijn mannetje staan.

Eerlijk, we vinden de Harley Davidson Nightster bloedmooi en 100% trendy. Retro maar toch modern. Sportief maar geen racemonster. Brutaal maar toch niet agressief.

De V-Twin Evolution motor met de herkenbare 2 pijpen aan de rechterkant maakt eveneens een prachtig old school lawaai en wordt bovendien geprezen voor zijn topkwaliteit.

Zelfs de prijs vinden we prachtig : voor een € 10K is de Nightster al de jouwe. Pluspunt : in plaats van hem in de winter in de garage te laten staan, kan je hem als eye catcher in de salon plaatsen. Overtuigd, maar twijfel je aan de uitvoering?

Trendyman raad de Vivid Black en Brilliant Silver Denim uitvoering aan. En ja, natuurlijk kan je hem volledig naar wens samenstellen ;-)

Een uitgebreide test van deze parel kan je steeds hier bekijken:
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy horloges 2010-2011 : De soberheid zegeviert opnieuw.

Trendy horloges zijn sinds jaren een uitgelezen cadeau rond de eindejaarsfeesten. Voor wie in deze richting aan het denken is,..

Close