Harley Davidson V-Rod Muscle

Harley Davidson brengt voor de meeste onder ons nog de associatie met de Hells Angels, de lederen vesten met opschrift en de gigantische en soms ook trage motoren teweeg. Niets is minder waar, Harley is 100% trendy geworden.

Dit bewees eerder al de release van de Harley Davidson Nightster maar ook de nieuwe versie van de V-Rod Muscle is een (nog meer eigenlijk) fenomenale machine.
Harley-Davidson-V-Rod-Muscle
De V-Rod is sinds zijn release reeds een uitzonderlijke Harley. Dit was immers een snelle Harley, met een door Porsche ontwikkeld motorblok. En dit is hij nog steeds. Met zijn sterk blok van 1247cc en zo’n 126pk brengt dit beautiful monster je in slechts 4,3 seconden naar 100 en stoppen met accelereren doe je pas bij 225km/u. Bijzonder snel (en zeker voor een Harley) dus!


En niet alleen het motorblok is een prachtig staaltje, de Harley in Muscle uitvoering is een echte eyecatcher. De motor is inderdaad heel gespierd: de breedte is enorm, achteraan heb je een hoog spatbord bovenop de wellicht breedste achterband in de motorwereld, de twee uitlaatpijpen lopen loodrecht en strak naar achteren, enzoverder.
Harley-Davidson-V-Rod-Muscle
Verder krijgt het design nog een surplus met de knappe matte lak. (Wij raden trouwens aan te opteren voor de witte versie!)

Dat de basisprijs aan de hogere kant ligt, is natuurlijk wel te verwachten. Vanaf € 21.295 kan je de Harley Davidson V-Rod Muscle naar jouw garage rijden.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Range Rover Evoque

Het prestigieuze broertje van Land Rover, Range Rover kreeg de opdracht een stylish & trendy model aan hun assortiment toe..

Close