Het Chimmm effect

Op de Mido, de grootste zonnebrillen-beurs van Europa toont een speelse kunstenaar zijn aparte en heel artistieke zonnebrillen. Het gaat Simon Chim aan het hart dat er elke dag zoveel oud papier wordt weggegooid. Al die kranten, tijdschriften, catalogi, oude foto’s en reclamefolders worden elke dag verbrand of begraven en Simon vindt het zonde dat al dat kleurrijke materiaal en creatieve werk zomaar wordt vernietigd.
Om het leven van deze materialen te verlengen en er zo langer van te kunnen genieten bedacht hij de Recycle Paper Frames. Een unieke zonnebrillencollectie met hart voor onze planeet.

Simon Chim is oorspronkelijk opgeleid als beeldhouwer, maar legde zich al snel toe op het ontwerpen van meubels. In 2000 lanceerde hij zijn eerste collectie die wereldwijd goed ontvangen werd. Hij is altijd al gefascineerd geweest door zonnebrillen en in 2008 kreeg hij de kans om samen met een kwalitatieve fabrikant zijn eerste eigen lijn uit te brengen. Het merk Chimmm…… was geboren!
Simon is geboren in Hong Kong en trots op zijn Chinese achtergrond. Hij is dan ook blij dat het volledige productieproces van zijn zonnebrillen, zich in China afspeelt en de brillen vervolgens de hele wereld overgaan. De korte lijn tussen design en productie zorgt ook voor betere kwaliteitscontrole, een snelle levertijd en grotere interactie, wat leidt tot frisse en gedurfde producten.
Waaronder dus de Recycle Paper Frames. Een collectie die niet gericht is op de grote massa, maar op de originele, veeleisende consument die op zoek is naar iets spannends.

Wie dus met deze gave zonnebril gezien wilt worden, moet zeker eens kijken op http://www.zonnebrillen.com/

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Zijn Belgische mannen contented misters?

Met de lanceringen van het nieuwe "Gillette Series gezichtsverzorgingsgamma" en de "Fusion Phenom" in het vooruitzicht, richtte het merk een..

Close