Hidden Hotel Parijs – Trendy Hotel in de stad der geliefden.

Parijs herbergt vele schatten en dit op alle vlakken. Winkels, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden, stuk voor stuk zaken in de hoofdstad van de liefde die je moet hebben gezien. Ook qua hotels heeft Parijs enkele ware juweeltjes in haar kroon.
Hidden-Hotel-Parijs
Nog geen jaar geleden werd hier een splinternieuw designhotel geopend, goed verscholen in een van de meest luxueuze wijken van Parijs, namelijk het 17e arrondissement, op loopafstand van de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe. Met Hidden Hotel Parijs heeft dit hotel zijn naam dan ook niet gestolen. Qua design is het absoluut anders dan het eerste het beste toeristenhotel waar Parijs doorgaans mee bezaaid lijkt te zijn.
Hidden-Hotel-Parijs-Facade
Nadat je de met hout afgewerkte facade bent gepasseerd, treedt je een wereld binnen waar goed is nagedacht over design en waar het plaatje gewoon klopt. Ditmaal geen minimalisme en kille kleuren. Hidden Hotel Parijs is ingericht met smaakvolle, natuurlijke materialen en warme kleuren. Ook heeft het hotel aandacht besteed aan geuren. Dit maakt Hidden Hotel absoluut tot één van de meest Trendy Hotels van Parijs. Met de ruimte is in dit hotel creatief omgegaan. Hotelkamers in Parijs zijn over het algemeen niet heel groot, dat geldt ook voor dit hotel. Echter de badkamer die in open verbinding staat met het slaapgedeelte geeft aan het hotel toch een ruimtelijk accent.
Hidden-Hotel-Parijs-Kamer
‘s Ochtends serveert het hotel een goed en uitgebreid ontbijt met diverse verse fruitsappen, gebakjes, cereals, yoghurts, broodjes en vers fruit. Voor wie een uitstapje naar Parijs in het verschiet heeft, maar nog op zoek is naar een aangenaam, mooi en trendy hotel, is Hidden Hotel dan ook een absolute aanrader.
Bron : www.trendy-hotels.nl : dé site met alle meest trendy hotels van Europa.

Hidden Hotel Parijs

Bekijk én reserveer Hidden Hotel Parijs via onze partner Trendy Hotels al vanaf € 160,00 per kamer, per nacht.

 There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 3 : Broek, bermuda of short deze zomer?

Niet alleen de dames mogen deze zomer hun benen showen, ook jullie mannen worden niet vergeten. In de categorie bermuda/shorts..

Close