Hoe het juiste parfum vinden én gebruiken?

Geuren roepen herinneringen op, dat is algemeen geweten, zo ook parfums. Je hebt het waarschijnlijk zelf ook al ervaren : je loopt ergens rond en ineens betrap je jezelf erop dat je door het ruiken van een parfum, spontaan gaat denken aan een bepaald persoon, zelfs al heb je deze lange tijd niet gezien. Onbewust heb je deze geur dus opgeslagen als “signature scent” voor deze man of vrouw. Maar heb jijzelf zo’n kenmerkend parfum? Heb jij een parfum waardoor vrienden of kennissen bij de minste vleug ervan, spontaan aan jou gaan denken?


Toegegeven, vandaag de dag heb je een enorm aanbod aan mogelijke parfums en vele daarvan spreken je heel waarschijnlijk aan. Bedenk echter dat opteren voor één bepaald parfum ervoor zorgt dat mensen je onbewust gaan registreren en, misschien nog belangrijker, ook herinneren. Hoe dan ook begint het allemaal met het vinden van de juiste geur. Jouw “signature scent” moet natuurlijk in de eerste plaats een geur zijn waar je zelf van geniet. Tweede belangrijke punt is dat deze jou ook van anderen goede commentaren oplevert. Heb je deze nog niet gevonden, dan is de tijd aangebroken om de zoektocht te starten. Haal dus alvast een reeks parfumstaaltjes in huis en gebruik elk parfum gedurende 1 dag. Je zal merken dat het juiste parfum ervoor zorgt dat mensen er nog meer van genieten om bij jou in de buurt te zijn. Dat de complimenten navenant zullen zijn, hoeven we je niet te zeggen.
Hoe-Parfum-Kiezen-En-Gebruiken
Heb je de juiste geur gevonden? Dan is het tijd om deze ook op de juiste manier aan te brengen. Een lichte spray bovenaan beide voorarmen (net onder de elleboog), één in de hals en een laatste langs de rug van je hemd (Voor je het hemd dichtknoopt trek je de kraag even achteruit en spray je het parfum langs de rug naar beneden). Speel met de hoeveelheid tot je de juiste dosering vindt. Onthou dat de geur niet verstikkend mag zijn, maar wel moet worden waargenomen. Na een tijdje heb ook jij je eigen onzichtbaar geurpaspoort.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Hotel Chic and Basic Born – Dé Trendy Hotspot van Barcelona

Het trendy designhotel Chic and Basic Born ligt in het hart van de wijk El Borne in Barcelona. Als meest..

Close