Ook Hollister komt naar België!

Update: De Hollister winkel in Wijnegem Shopping Center opent op 29 september 2011 zijn deuren!

Het populaire dochterbedrijf van Abercrombie en Fitch heeft zojuist bevestigd dat het naar België komt.


Voor de mensen die Hollister niet kennen : dit is een merk dat eerder gericht is op jongeren. Vooral hun beachmode en felle kleuren voor de hoodies, polos en shorts zijn echt in trek. Door hun focus op jongeren liggen de prijzen ook lager dan bij Abercrombie zelf.
Hollister-Komt-Naar-Belgie
De winkels hebben wel ongeveer hetzelfde uithangbord: half naakte beachboys en mooie meisjes als personeel, vergezeld door gedimd licht en luide muziek. Alleen zit je hier meer in zomerse Californische beach-sferen.
Hollister-Promo
Terwijl Abercrombie naar Brussel trekt, dit in december zoals eerder vermeld, gaat Hollister 2 vestigingen openen. Eén ervan zal in het Wijnegem Shopping Center (637m²) zijn, de andere in het Waasland Shopping Center van Sint-Niklaas (770m²).
Hollister-Belgie-2011
Wanneer deze vestigingen exact openen is nog niet bekend. Wij vermoeden dat dit ten vroegste eind 2011 zal zijn. We houden je net zoals bij Abercrombie op de hoogte!


LOGO YOOX.COM 120x60
There are 3 comments

Add yours
  1. rene

    Er komt een abercrombiestore in Amsterdam en wel in de Spiegelstraat,en wordt geopend maart 2012,dus Mike wel even opletten bro


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy Tafelen – Een cadeaubox met stijl

Het gebeurt zelden dat Trendyman een cadeaubox bespreekt, maar voor de cadeaubox "Trendy Tafelen" maken we dit keer toch even..

Close