Hotel Hillside Su Antalya – De Trendy Zomerbestemming van 2011.

Het vijfsterrenhotel Hillside Su in Antalya wordt gezien als één van de meest trendy hotels aan de Turkse kust. Het hotel ligt op korte afstand van het centrum van deze Turkse badplaats waardoor je gemakkelijk de vele boutiques en culturele trekpleisters kan bezoeken en onderdeel uitmaken van het hippe nachtleven.
Trendy-Hotel-Hillside-Su-Antalya-Uitzicht
Trendy Hotel Sillside Su Antalya zelf biedt echter geen enkel excuus om het terrein te verlaten. Dit designhotel heeft namelijk alles wat je maar kan wensen tijdens een heerlijke zonvakantie. Hillside Su Antalya beschikt naast een privéstrand ook nog over exclusieve ontspanningsmogelijkheden waaronder een spa en schoonheidssalon.

Het witte design van het hotel Hillside Su Antalya overheerst en straalt hiermee rust en puurheid uit. Het witte interieur absorbeert als het ware de ritmische golfslag van de Middellandse Zee, de zee weerspiegelt op een schitterende wijze in het witte interieur van het hotel. Hillside Su Antalya is een dynamisch hotel waar je zeker geïnspireerd zult raken.
Trendy-Hotel-Hillside-Su-Antalya
Het design van het hotel is van de hand van de Turkse designer Eren Talu. Naast het vele wit wordt er in het hotel op een inspirerende wijze gewerkt met kleuraccenten. Een voorbeeld hiervan zijn de 6 discoballen die hoog in de lobby van het hotel hangen. Deze verspreiden vanaf zonsondergang een schitterend licht door de hele lobby van het hotel.
Trendy-Hotel-HillSide-Su- Antalya-Inkom
In het hotel vind je 294 kamers in tal van verschillende categorieën, waarvan een groot deel met zeezicht. De, uiteraard, in geheel wit ingerichte kamers beschikken over unieke sofa-achtige bedden. Lavalampen en een viskom vormen grappige onderdelen om de sereniteit van het design de doorbreken.
Trendy-Hotel-Hillside-Su-Antalya-Kamer
Lekkerbekken ontbreekt het aan niets in Hotel Hillside Su Antalya; je vindt hier ondermeer een buffet- en a la carte restaurant met topwijnen, sushi restaurant, 24-uurs roomservice en diverse bars.

Afhankelijk van de periode in het jaar overnacht je al in Hotel Hillside Su Antalya vanaf € 60,00 per kamer, per nacht.

Trendy Hotel Hillside Su Antalya

Bekijk én reserveer Trendy Hotel Hillside Su Antalya via onze partner Trendy Hotels al vanaf € 60,00 per kamer, per nacht.

 

Voor nog meer unieke en inspirerende Trendy Hotels, kijk op www.trendy-hotels.nl : dé site met alle meest trendy hotels van Europa.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Steel de show met een Chanel J12 – Marine & Superleggera

Chanel lanceerde reeds in 1999 de J12 Unisex collectie. Deze blijven tot op vandaag Chanels meest succesvolle horloges. De J12..

Close