Hotel Chic and Basic Born – Dé Trendy Hotspot van Barcelona

Het trendy designhotel Chic and Basic Born ligt in het hart van de wijk El Borne in Barcelona. Als meest hippe stadswijk van Barcelona groepeert El Borne tal van trendsettende winkels, sjieke bars, originele restaurantjes, leuke tapasbars en terrasjes. Bovendien vind je er ook het Picasso Museum, het Textielmuseum, de mooie kerk van Santa Maria del Mar en de oude Borne-markt. Te midden van al dit moois vindt je Hotel Chic and Basic Born.
Hotel-Chic-And-Basic-Born-Voorgevel
Het driesterrenhotel Chic and Basic Born is op dit moment één van de meest Trendy Hotels van Barcelona. Het unieke van dit hotel is dat oude elementen in het gebouw, zoals de mooie façade en het schitterende trappenhuis, perfect bewaard zijn gebleven. Hieraan is intussen een schitterend, hip design toegevoegd. De gangen in dit hotel zijn absoluut anders dan je gewend bent. De deur die toegang biedt tot de hotelkamer is namelijk voorzien van een licht gordijn dat bestaat uit tientallen koordjes, die van de vloer tot aan het plafond reiken. Dit gordijn wordt uitgelicht door LED-verlichting waarvan je de kleurstelling zelf aanpast, geheel volgens eigen gemoedstoestand. Deze ‘lichttherapie’ pas je bovendien ook toe in je hotelkamer.
De kamers in Hotel Chic and Basic Born zijn geheel in wit ingericht, waardoor de LED-verlichting wordt geabsorbeerd. Maak jouw keuze uit het aanbod aan Medium, Large of X-Large kamers en bepaal zo de ruimte die je voor jezelf en jouw reispartner wenst tijdens jouw trendy verblijf in Barcelona. Centraal in de kamer staat een douche opgesteld, waarop je vanaf het bed zicht hebt. Wil je meer privacy? Dan sluit je toch het gordijn rondom de douche.
Hotel-Chic-And-Basic-Born-Kamer
Ook aan ontspanningsmogelijkheden geen gebrek in Hotel Chic and Basic Born. Zo heb je onder andere de self-service Chill-outzone, voorzien van comfortabele banken en draadloos internet. Een drankje pak je gewoon zelf uit de drankautomaat.
Op de begane grond van hotel Chic and Basic Born vind je de White Bar waar je ‘s ochtends een heerlijk ontbijt kan nuttigen. Deze ruimte past geheel in de stijl van hotel Chic and Basic en is helemaal wit (of wat had je gedacht?). Naast het ontbijt kan je hier ook genieten van eenvoudige Mediterrane gerechten en heerlijke cocktails. Op vrijdag- en zaterdagavond maken de DJ’s hier uw verblijf in Barcelona helemaal compleet.
Hotel-Chic-And-Basic-Born-White-Bar
Afhankelijk van het seizoen overnacht je al in hotel Chic and Basic Born vanaf € 89,00 per kamer, per nacht.

Trendy Hotel Chic and Basic Born

Bekijk én reserveer Trendy Hotel Chic and Basic Born via onze partner Trendy Hotels al vanaf € 89,00 per kamer, per nacht.

 

Voor nog meer unieke en inspirerende Trendy Hotels, kijk op www.trendy-hotels.nl : dé site met alle meest trendy hotels van Europa.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Odegand 2011 – Gent Festival start in stijl

Odegand opent ook in 2011 het Gent Festival, één van de jaarlijkse culturele hoogtepunten van Gent en dit op 17..

Close