Hugo Just Different of hoe lekker “anders” kan ruiken.

Het lijkt wel alsof Hugo Boss de klassegeuren aan elkaar blijft rijgen. Boss Bottled, Boss Bottled Night, Boss Orange for men, Hugo Man, stuk voor stuk wisten ze wereldwijd tal van trendy mannen voor zich te winnen. De nieuwste creatie, Hugo Just Different (een nieuwe toevoeging aan de Hugo Man-lijn), zal volgens ons hetzelfde pad volgen van zijn illustere voorgangers. Deze frisse geur, ietwat houtige geur, is krachtig, zonder te overheersend te zijn, en ruikt enorm verleidelijk en sensueel (ook volgens de dames).


Hugo Just Different is bedoeld voor de trendy man die zich laat leiden door het avontuur en houdt ervan nieuwe horizonten te verkennen. Een voorliefde voor vernieuwing, creativiteit en persoonlijke verrijking zijn kenmerkend voor de Hugo Just Different man. Om deze eigenschappen te illustreren opteerde Hugo Boss voor niemand minder dan Jared Leto. Deze duivel-doe-al is dan ook van heel wat markten thuis en kan je bezwaarlijk een conservatieve levensstijl verwijten.
hugo-just-different-promo
Topnoot : hier vind je enerzijds de klassieke varengeur terug. Aangevuld met munt en enkele krachtige, aromatische toetsen bekom je een complex akkoord dat weldadig geurt en de zintuigen prikkelt.
Hartnoot : Hugo Just Different is eerder bloemig en fruitig, wat niet te verwonderen is met een experimentele mengeling van fresia, basilicum en koriander.
Basisnoot : Patchoeli, cashmeran, wierook en ladanum vormen samen de houterige, amberachtige basis van Hugo Just Different.
Natuurlijk moest ook de flacon passen in dit plaatje. Enerzijds werd geopteerd om een link te behouden met de originele Hugo Man-flacon, die gebaseerd was op de militaire drinkbus, anderzijds moest men toch ook hier het “anders” karakter van Hugo Just Different kunnen benadrukken. Om dit te bereiken heeft men ervoor gekozen om de flacon ondoorzichtig, zwart en mat te maken, met een zachte aanraking. Het geheel wordt afgewerkt met een zilverkleurige schroefdop die door middel van een zwart koordje van zeildoek aan de flacon is bevestigd. Een krachtig geheel als je het ons vraagt.
hugo-just-different
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Alfa Romeo 4C: hier kijken we naar uit!

Herinneren jullie zich nog de prachtige en exclusieve (er werden amper 18 stuks van geproduceerd) Alfa 33 Stradale van 1967?..

Close