Ice Impérial : Moët & Chandon on the rocks!

Met Ice Impérial brengt champagnehuis Moët & Chandon deze zomer een niet onbesproken vernieuwing op de champagnemarkt. De eerste champagne die wordt gedronken “on the rocks” is dan ook moeilijk minder dan revolutionair te noemen.
Moet-Chandon-Ice-Imperial
Moët & Chandon Ice Impérial is een blend van pinot noir, pinot meunier en chardonnay, aangevuld met een twist van rood fruit wat moet helpen om de smaak te behouden en zelfs te versterken. Het gebruik van ijs is echter wel een noodzaak. Puur is deze champagne namelijk verre van aangenaam en zelfs vrij plakkerig. Met het ijs wordt deze echter bijzonder verfrissend en lekker.


Niet alleen het gebruik van ijs bij het drinken van de Ice Impérial is anders dan bij de traditionele champagne, ook het glas dat je gaat gebruiken. Moët & Chandon Ice Impérial wordt namelijk niet gedronken in een traditioneel champagneglas, maar wel in een groot glas in cabernetstijl, passend bij de bedoeling van deze champagne met ijs, namelijk verfrissing brengen op warme zomerdagen, zelfs buiten de traditionele feestmomenten waarop de kurken meestal knallen.
Moet-Chandon-Ice-Imperial-Met-Glas
Dat Moët & Chandon Ice Impérial deze zomer trendy toppen zal scheren, hoeven we je niet te vertellen. Ook de wit gelakte fles, met de black tie en het gouden mediallon lenen zich perfect voor de meest trendy tafels. Toch zijn er 2 spijtige aspecten die de doorbraak een beetje kunnen hinderen wat ons betreft. Zo vind je de Moët & Chandon Ice Impérial momenteel slechts in een beperkte selectie aan trendy horecagelegenheden en wijnhandels in onder andere Antwerpen, Knokke en Brussel. Bovendien loopt de aankoopprijs al snel op tot € 40,00. Toch ietwat prijzig als gewone verfrissing voor die doorsnee zomerse dagen die er, hopelijk, zitten aan te komen. Zij die deze vernieuwende drank graag willen testen, kunnen we alvast het volgende melden :
Het lanceringsconcept voor Moët & Chandon Ice Impérial is dat deze in eerste instantie kan worden gedegusteerd in een aantal exclusieve zaken in Antwerpen, Knokke en Brussel. De hierna volgende lijst van etablissementen bieden deze kans :
Antwerpen :

Knokke :

Brussel :

Tip : De ideale serveermethode voor de Moët & Chandon Ice Impérial is 50% ijs, 50% Ice Impérial. Genieten maar!
Moet-Chandon-Ice-Imperial-Verfrissend
In Cannes geven ze alvast het goede voorbeeld!
Moet-Chandon-Ice-Imperial-Cannes
There are 13 comments

Add yours
 1. van Gompel

  wij hadden graag geweten waar men de atributen voor de moët chandon ice kon kopen of verkrijgen, zoals oa. ijsemmer wit, witte drink kelken en witte flessen koeler.

 2. gerd

  Beste,

  je vraag werd doorgegeven aan de Moët & Chandon merchandising verantwoordelijken. Zij zullen je spoedig contacteren.

 3. Laurent Roseeuw

  Geachte,

  Graag had ik geweten waar ik de witte kelken, ijsemmer en de witte flessenkoeler kan bestellen alsook de kostprijs met verzendingskosten.

  Hoogachtend,

  Roseeuw Laurent

 4. gerd

  Beste Laurent,

  We hebben ook jouw vraag doorgegeven aan onze contactpersonen bij Moët & Chandon. Zij zullen je weldra contacteren.
  Een fijne zomer toegewenst!

 5. Jolan

  Beste Laurent,

  Ik ben naarstig op zoek naar de Ice Cube en ook 2 kussens van de Moet Chandon Ice Imperiaal. Hier in Nederland kan ik er niet aankomen. Heb jij misschien een tip?
  Groet Jolan

 6. Jolan

  Sorry Gerd en niet Laurent ;0) zat niet op te letten.
  Trouwens de Koeler, flessen en glazen heb ik al.

 7. Dirk Wolthers

  Beste,
  Ben naarstig op zoek naar 6 witte kelken en grote ijskoeler, alsmede 2 kussens van Moet Chandon Ice Imperial. Kunt u mij een adres doorgeven waar ik deze kan aanschaffen.

 8. gerd

  Beste Dirk,

  Ook jouw vraag werd doorgegeven aan de juiste contactpersonen. Je zal hier weldra antwoord op ontvangen. Bedankt alvast voor de interesse.

 9. De Weerd Patricia

  Beste,
  Heb het geprobeerd en het is heel lekker, heb het geserveerd met een muntblaadje. Maar er is één ding wat ik niet weet; hoelang kan je die fles ( ongeopend )bewaren?
  Dank bij voorbaat,
  Patricia

 10. Louis

  Ik zou graag willen weten waar ik in Nederland alles van Ice Imperial kan kopen. Ik woon in Eindhoven ,dus mag ook België zijn als het niet te ver uit de buurt is
  Met vriendelijke groet louis

 11. admin

  Hi Louis, kan je gemakkelijk online kopen! Je moet maar eens zoeken op ‘Ice Imperial Nederland’ via Google.nl, gegarandeerd succes ;)
  Grts Trendyman


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Samsung Galaxy S II : Sterkste smartphone van het moment!

Met de Samsung Galaxy S II overtreft deze elektronicagigant ieders verwachting, ook al waren deze hoog gespannen na z'n voorganger..

Close