iPhones 4S: we kunnen er moeilijk omheen!

Als we alle blogs, kranten en zelfs tv zenders volgden, wisten we het zeker. Afgelopen week zou de iPhone 5 bekend worden gemaakt. Niets was echter minder waar en moesten we het stellen met ‘slechts’ de iPhone 4S.


De moeite om erover te schrijven? Nou, enerzijds kunnen we er als trendy mannenblad, gezien het voorspelbare succes van het toestel, moeilijk omheen maar anderzijds heeft de iPhone 4S (de S staat voor speed) toch ook wel een paar zeer grote wijzigingen ondergaan.

We beginnen met een nieuw fototoestel met maar liefst 8 megapixels ten opzichte van de 5 die de originele iPhone 4 bezit. Toch wel een grote verbetering, niettegenstaande het origineel toestel toch ook wel mooie plaatjes kan schieten. Het zijn niet alleen de MP’s die verhoogd zijn, er is nu ook gezichtsherkenning mogelijk en een optische stabilisator helpt je de kwaliteit van de video’s te verhogen. En die kwaliteit verhoogt nog meer, want je filmt nu ook in Full HD (1080p).
Een andere verbetering aan het fototoestel is de opstartsnelheid. Je kan via de volumetoets het fototoestel activeren, maar eveneens maakt de dualcore processor dat de hele iPhone sneller functioneert.
iPhone4S
Was het nodig? Niet echt, want de iPhone was al een van de snelst werkende smartphones op de markt en de applicaties draaiden er reeds bijzonder vlot, maar met ons motto ‘hoe sneller, hoe beter’ kunnen we dit onmogelijk betreuren.

Maar de reden dat de iPhone 4S toch wel een artikel waard is, buiten dat het toestel het meest trendy artikel blijft, sinds de uitvinding van de mp3-speler, is de communicatie assistent Siri. Deze assistent staat je toe rechtstreeks met je iPhone te communiceren. Je kan bijvoorbeeld vragen om jouw agenda aan te passen, een e-mail te lezen en te beantwoorden enzoverder. We kijken er in elk geval reikhalzend naar uit om deze assistent in levende lijve uit te testen!

Uiterlijk verandert er niets, daarvoor zal het wachten zijn tot januari 2012 (althans volgens de geruchten).
Steve-Jobs-Portret
Natuurlijk wensen ook wij Steve Jobs, één van de grootste trendsetters ooit, rust in vrede toe. Dat hij zal gemist worden zal niemand betwisten.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Win een Braun Series 7 Ltd Edition Porsche Motorhead (t.w.v. € 349,99)

Wedstrijd! Ter ere van de lancering van José Mourinho als wereldwijd Braunambassadeur in de nieuwe campagnes. bieden Braun en Trendyman..

Close