iTamTam, de trendy multimediastoel.

iTamTam, zo heet het trendy resultaat dat ontsproten is uit de samenwerking tussen Eric Berthes en Design Branex, verdient wat ons betreft de prijs van de meest functionele originaliteit. Eerder bespraken we al de Revo Ikon, maar we moeten toegeven, de iTamTam nam al heel snel de eerste plaats in qua favoriete iPod of iPhone Docking Station. Deze geluidsinstallatie / iPod- en iPhone lader / kruk ziet er namelijk niet alleen echt leuk uit, de geluidsprestaties mogen er ook zeker zijn.
iTamTam-Kruk-Docking-Station
De iTamTam kan je dus gebruiken als kruk. Met een hoogte van 45 cm en een doorsnede van 30 cm heeft de iTamTam -zelf amper 5,2 kg zwaar- een draagkracht voor gewichten tot maximaal 100 kilogram en is dit trendy zitmeubeltje zeker een leuk hebbeding. Toch vallen wij vooral voor de mogelijkheden die de iTamTam biedt als geluidsinstallatie. Zoals reeds gezegd is de iTamTam in de eerste plaats een Docking Station voor Apple’s iPhone en Ipod. 5 tweeweg-actieve luidsprekers bieden een nominaal uitgangsvermogen van 70 Watt en worden ondersteund door een subwoofer met geïntegreerd Bass Reflexsysteem. Zin om nog eens een goede, oude CD te beluisteren? Geen enkel probleem. De iTamTam heeft ook een jack-aansluiting waarmee je ook jouw hifi-keten, computer, televisie of MP3-speler kan inpluggen.
iTamTam
De iTamTam is verkijgbaar in 10 verschillende kleuren, gaande van de klassiekers zwart en wit, tot de trendy kleuren waarin ook de iPod beschikbaar is (zilver, roze, oranje, paars, groen, rood, blauw en geel) en dit voor de prijs van € 359,00.
Kan jij de iTamTam weerstaan? Wij in elk geval niet… :-)

 
iTamTam Zilver

Koop nu jouw iTamTam Zilver voor slechts € 339,00.

 
iTamTam Rood

Koop nu jouw iTamTam Rood voor slechts € 339,00.

 
There is 1 comment

Add yours
  1. Matthias

    Ziet er me wel leuk en compact uit.
    Misschien toch wel oppassen dat je er niet op gaat zitten als de Ipod in het docking station zit?


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy reistassen voor de stijlvolle man anno 2011

Binnenkort vertrekken we massaal weer op reisavontuur en ook dit jaar mag de reis stijlvol worden aangevat. De juiste reistas..

Close