Je stropdas strikken met je telefoon?

Heb jij nog steeds de hulp van je vriendin nodig om een stropdas te strikken? Of heb je je das ooit één keer met veel moeite gestrikt en laat je de knoop er nu in zitten? Je bent niet de enige. De meeste mannen dragen zelden een stropdas en het strikken vormt voor veel van hen dan ook nogal een uitdaging.


Behoor jij ook tot deze groep? Je telefoon biedt de oplossing! Klingel, een site waar je online kleding kunt bestellen, heeft een aantal iphone en Android apps voor je op een rij gezet waarmee het strikken van je stropdas een eitje wordt. In een paar minuten maak je een mooie knoop.

How to Tie a Tie
Deze app biedt je eenvoudige stap voor stap instructies met illustraties voor het strikken van een stropdas. Het grote voordeel van de app is dat je instructies kunt vinden voor 12 populaire knopen: Windsor, halve Windsor, Four-in-hand, eenvoudige dubbele knoop, Atlantische knoop, etc.
Je-Stropdas-Strikken-Met-Je -Telefoon-How-To-Tie-A-Tie
Heb je een Android telefoon? De Android app Tie Deluxe doet hetzelfde als de How to Tie a Tie app, maar dan zelfs voor 13 knopen.

Tie & Mirror
Deze app biedt instructies voor 10 bekende knopen. De spiegeloptie op de onderste helft van het scherm maakt deze app zo bijzonder. Deze optie gebruikt de camerafunctie van de iPhone 4 zodat je precies kunt zien wat je doet, terwijl je de instructies leest. Handig, want je hoeft dus geen spiegel in de buurt te hebben.
Je-Stropdas-Strikken-Met-Je -Telefoon-Tie-And-Mirror
OoOTie
Ben je benieuwd hoe een vlinderdas je staat? Het merk OoOTie (rijmt op bow tie) heeft een app ontwikkeld voor iPhones en Android toestellen waarmee je eenvoudig vlinderdassen kunt ‘passen’. Wil je weten hoe je een strikje moet knopen? Lees dan Strikje knopen…hoe doe je dat?
Je-Stropdas-Strikken-Met-Je -Telefoon-OoOtie

Bron: http://itunes.apple.com, https://market.android.com, http://www.oootie.com
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Sony Vaio L – de iMac onder druk

Met de Vaio L lanceert Sony een all-in-one pc, die direct onze interesse wekte. Een 24" scherm, waarbij alle elektronica..

Close