Kapseltrends mannen herfst/winter 2011-2012 : 70′s, here we come!

De jaren zeventig staan gekend als jaren vol fun en glamour en ook al lijken de kapsels van toen retro, toch zijn ze opnieuw hot en super trendy. Korte coupes achteraan en aan de zijkanten maar met een lange bovenlengte die naar voren wordt gestyled. Dat is in één zin samengevat waar het in het kapselseizoen herfst/winter 2011-2012 om draait. Of het nu in combinatie is met een mooie glanzende pony, een warrig kapsel of opwippende lokken vooraan het hoofd, de mogelijkheden lijken oneindig. Een vleugje nostalgie van de jaren ’70, in combinatie met de fifties.


De eighties-look met zijn kuif die we het afgelopen lente-/zomerseizoen ook al konden bewonderen, of rockabilly look, is eveneens opnieuw trendy, zij het dan iets meer genuanceerd.
De Britse look is een combinatie van de seventies, de pony en de warrige look. Ook hier geldt echter de korte snit achteraan en aan de zijkanten, met de langere haarlengte boven op het hoofd die naar voor wordt gestyled.
Hieronder vind je alvast enkele kapsels waaruit je jouw voorkeurkapsel kan bepalen :

  • Britse look

  • Fifties

  • Eighties

  • Warrig

Foto’s : kapsels.net/ / Mens-Lifestyle.com/120x90 NL saldi80 ai2010
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Kiehl’s of hoe goed gelaatsverzorging voelen kan.

Kiehl's is een merk dat misschien bij velen een nobele onbekende is, maar waarvan wij intussen in alle eerlijkheid kunnen..

Close