Kiehl’s of hoe goed gelaatsverzorging voelen kan.

Kiehl’s is een merk dat misschien bij velen een nobele onbekende is, maar waarvan wij intussen in alle eerlijkheid kunnen zeggen dat dit compleet onterecht is. Zelf testten we onlangs de Kiehl’s “Facial Fuel Energizing scrub” én de Kiehl’s “Facial Fuel Transformer” en eerlijkheid gebiedt ons te melden dat we onder de indruk waren (niet enkel wijzelf trouwens…).


De Kiehl’s Facial Fuel Energizing Scrub doet, in tegenstelling tot veel verzorgingsproducten vandaag de dag, precies datgene wat de naam laat uitschijnen : Het is de perfecte scrub, die naast het verwijderen van dode huidcellen, ook een onmiddellijk gevoel van opleving van je gezichtshuid teweeg brengt. Gebruik deze scrub en je merkt onmiddellijk na het afspoelen ervan, een tinteling die je met geen enkele andere scrub ervaren hebt. Toegegeven, na een eerste gebruik kunnen zich enkele kleine bobbeltjes voordoen in je gelaat, maar als je doorbijt merk je zeker een heropleving en purificatie van je gelaatstrekken die je tot dan toe met geen enkele scrub hebt weten te bereiken. De tinteling die je voelt liegt er niet om en voelt aan als een koele bries die je gezicht streelt op een tropisch strand.
Kiehl's-Facial-Fuel-Energizing-Scrub
Over de Facial Fuel Transformer waren we nog iets meer sceptisch voor de test. Geef toe, het aantal producten dat belooft je huid iets jonger te laten lijken kan je zelfs niet op 2 handen tellen en de meeste vallen bij een test al snel door de mand. Resultaat is dat geen enkel product nog het voordeel van de twijfel krijgt. Boy, were we wrong about that. Of de Facial Fuel Transformer effectief fijne lijntjes in het gelaat wegwerkt, kunnen we helaas (of gelukkig) niet melden. Van de moisturizing functie van dit Kiehl’s product kunnen we dit echter wel, en wel vol overtuiging. Breng de Facial Fuel Transformer aan na het gebruik van de Facial Fuel Energizing Scrub en laat je overspoelen door de complimentjes van vrouwen over de zachtheid van jouw babyhuidje!
Kiehls-Facial-Fuel-Transformer
Wat ons betreft een combo die elke trendy man zeker in huis moet hebben.
Hoog tijd dus voor de trendy mannen om Kiehl’s uit zijn nobele onbekendheid te halen, deze producten verdienen namelijk meer dan één plaatsje in onze toiletkastjes.
Benieuwd waar je deze producten kan vinden? Dit zijn de verkooppunten in België.
GENT
Kiehl’s Ghent Store
Koestraat 18
Gent
09 224 20 19

ANTWERPEN
Kiehl’s Antwerp Store
Lombardenvest 80
Antwerp,
32 3 226 14 60

BRUSSEL
Senteurs d’Ailleurs
Avenue Louise 94
Bruxelles,
32 2511 69 69
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Jaguar XJ 2011: weg met het bompa-imago!

Jarenlang had je de 3 echte concurrenten in het luxeberline segment, nl. de Mercedes S-klasse, de BMW 7 en de..

Close