Kotoli by Ruinart – Trendy design en hoogwaardige champagne.

Met de nakende eindejaarsfeesten wordt het hoog tijd om te beginnen uitkijken naar trendy geschenken en, wees eerlijk, waarmee kunnen we beter beginnen dan met de Kotoli van Ruinart.


Sinds jaren staat het Maison Ruinart gekend om haar lekkere champagnes en prachtige verpakkingen. Ook dit jaar komt het champagnehuis bijzonder origineel uit de hoek met de Kotoli. Ontworpen door Studio Nendo, opgericht door Oki Sato, dat garant staat voor dromerige ontwerpen.
Kotoli-By-Ruinart-Gesloten-Glas-Op-Handvat
De Kotoli van Ruinart is een champagnekoffer zoals je nog nooit hebt gezien. Deze houten giftbox heeft een zeer strakke aflijning en werd met een minutieuze precisie ontworpen. Het warme, sensuele hout waaruit de Kotoli is vervaardigd, maakt allusie op de wijnstokken uit de champagnestreek. Het meest originele aspect van de Kotoli zit hem echter in de manier waarop de giftbox is opgebouwd. Wanneer je deze namelijk opent door middel van het vouwsysteem, gebaseerd op de beweging van de Japanse kamerschermen, ontdek je de drie gestapelde, rechthoekige lades.
Kotoli-By-Ruinart-Open
De onderste lade bevat, hoe kan het ook anders, de fles hoogwaardige Ruinart Blanc de Blancs champagne. De lade erboven bevat dan weer een stop met takachtige uitloper. De 2 unieke flûtes zonder voet, die zich in de bovenste lade bevinden, kunnen als verliefde vogeltjes neerstrijken op deze tak.
Kotoli-By-Ruinart-Open-Flessenstop
Natuurlijk zou het niet echt handig zijn als je jouw glas enkel kwijt kan als de stop op de fles zit. Daarom kunnen deze Kotoli-flûtes ook worden bevestigd aan de metalen stangen aan de bovenzijde van de Kotoli, die dienst doen als handvaten.
Kotoli-By-Ruinart-Open-Glas-Op-Handvat
Wat ons betreft is de Kotoli het geschenk bij uitstek om met de feesten jouw kennissen te plezieren, die een kwalitatieve champagne weten te appreciëren en daarnaast ook houden van een unieke, stijlvolle vormgeving. De Kotoli by Ruinart is, met een adviesprijs van € 125,00, te verkrijgen bij de betere wijnhandel in jouw streek.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
GTA V : de moeite om eens een avondje thuis te blijven ?

Zelden kent een videogame dergelijke persaandacht maar ook wij werden van onze stoel geblazen bij het zien van de nieuwe..

Close