L’Intimité: vertrouwdheid en intimiteit, dé begrippen op 17 september.

L’intimité is een in 2007 gestart project, dat mede ontstaan is uit de vraag naar een kleinschalig evenement in Gent.
l-intimite-grand-cru-2011


Vrienden onder elkaar, maar daarom niet enkel met een platenspeler en een discman er bovenop. Neen, een feest van topkwaliteit onder kennissen. Door de jaren heen is het dan ook uitgegroeid tot een succesvol concept waarnaar iedereen elke keer opnieuw uitkijkt. Om het intieme concept te behouden kan men enkel via privé-uitnodigingen deelnemen aan dit evenement. Daarnaast is er steeds gezocht naar een meer dan originele locatie waarvan de plaats zo lang mogelijk geheim blijft.
L’Intimité Grand Cru zal de eigenheid, het karakter, de intieme en luxueuze sfeer behouden en dit ergens in Gent op de eerste verdieping. Maar deze keer is er meer. Door de jaren heen gingen de feestgangers van de eerste edities ook op professioneel vlak een verdieping hoger. Daaruit zijn een aantal jonge, nieuwe en dynamische Gentse bedrijven ontstaan. Om deze bedrijven aan u voor te stellen begint L’Intimité Grand Cru om 21u, waarbij de verschillende bedrijven u in hun speciale pop-up corners zullen verrassen. De Barza Cava zal klaar staan. En daar blijft het niet bij, de verschillende bedrijven willen u bedanken voor uw komst door u niet met lege handen naar huis te sturen. Maak onder andere kans op één van de vele prijzen:

 • 2 Superdry outfits ter waarde van €500.
 • en jaar gratis je eigen Unleashed website (incl domeinnaam, hosting, email,…)
 • 3 design klokjes van Esign
 • Een heel weekend met de Barza Cava Audi A1
 • 1 Ice Watch aangeboden door Van Bignoot Jewellers
 • 2 paar art nails van Flo de Vie
 • 1 “Maître de Cérémonie” arrangement van Atelier des Fêtes
 • 5 gesofisticeerde Shirt van alice gazouille
 • Voor de dames en heren die niets van dit bovenstaande zouden gewonnen hebben, is er nog een goodiebag vol leuke artikelen en zijn er tips & tricks voor iedereen in de MAKE UP BOX by Madame Mademoiselle !
  U denkt dat u iets gemist heeft door uw afwezigheid op de vorige edities? Ja, dat klopt. Maar het is nooit te laat!
  Haast u, want de plaatsen zijn zoals steeds beperkt, en probeer een uitnodiging te bemachtigen via de partners. Meer informatie vindt u hier.
  Via de TrendyMan Facebookpagina kunnen 5 lezers vanaf maandag 12/09/2011 een duoticket winnen voor dit trendy evenement. Noteer deze datum dus in je agenda!
  Hier is jouw kans om 1 van de 5 duo-tickets te winnen! Hoe zou jij Trendyman beschrijven bij jouw vrienden? Antwoord kan je sturen naar info@trendyman.be Deelnemen kan tot 14/09/2011 23u59. De 5 leukste inzendingen winnen de duo-tickets… Laat jullie inspiratie de vrij loop
  There are no comments

  Add yours

  Current day month ye@r *

Read previous post:
Miele Catwalk 2011 – Belgische mode om van te smullen

Miele Catwalk betekent traditioneel niet minder dan een ware machtsgreep van de Belgische mode. Een avond lang staan de schijnwerpers..

Close