Lancaster Leitmotif : Nieuw model, de bekende trendy Lancaster-Stijl

Lancaster Leitmotif is het allernieuwste model van dit Italiaanse topmerk. Hoewel dit merk in onze Lage Landen vooral beroemd is omwille van de dure exemplaren, ingelegd met robijnen en andere edelstenen, bevat de Lancasterlijn een brede waaier aan horloges in alle prijscategorieën. Enkele kenmerken hebben ze echter allen gemeen : met een Lancaster horloge haal je kwaliteit en een trendy uitstraling in huis.

Tot voor enkele maanden waren Lancaster horloges zeer moeilijk te verkrijgen in Nederland en België. Dit veranderde echter toen het bedrijf Italcom erin slaagde de exclusieve invoerrechten voor Nederland te verkrijgen van de Italiaanse producent van de Lancaster horloges. Hierdoor kan je nu via de webshop www.italcompany.com jouw eigen Lancaster horloge bestellen, en dit zowel vanuit Nederland, België als Duitsland.

Vanzelfsprekend is de Lancaster Leitmotif het paradepaardje voor Italcompany. Dit nieuwe sporthorloge werd ontworpen met exclusieve sport als Leitmotif. De solide kast werd vervaardigd uit hoogwaardig Inox en heeft een doorsnee van 45 mm. Hierdoor is de Lancaster Leitmotif een ideaal horloge voor liefhebbers van sporten als skiën, zeilen, tennis en golf.

Het ontwerp van de Lancaster Leitmotif is niet alleen uiterst trendy, maar is bovendien ook verkrijgbaar in verschillende vormen. Ten eerste is dit trendy horloge beschikbaar als ‘Chrono‘ (met stopwatch en tachymeter), ‘Multieyes-Business’-model (een multifunctioneel uurwerk met maanfase-aanduiding) of ‘Retrograde’ horloge (met dag- en datumaanduiding). Ook qua plating heb je verscheidene opties en combinaties : roestvrij staal, black plating of een trendy Rosé Goud.  Voeg hierbij een gegarandeerde waterdichtheid tot 100 meter (330 voet) en het topkwaliteit Swiss Made uurwerk en dan weet je dat je trendy horloge van topkwaliteit voor je hebt. Startprijs voor dit trendy staaltje van horlogekunst is € 465 en wordt zowel in België, Nederland als Duitsland gratis thuis geleverd (bovendien wordt je horloge ook nog eens gratis verzekerd!).

Wacht dus niet langer! Kijk gerust eens op www.italcompany.com en laat je verleiden door de Lancaster klasse.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Nat scheren : Velen doen het, maar doen we het ook correct?

Met nat scheren bedoelen we scheren met mes en schuim. Het grootste voordeel hiervan is dat je de haartjes net..

Close