Latem kermis – Latemse feesten

- UPDATE – LATEM KERMIS 2011

Door het wegvallen van ‘t Latemke, één van de places to be, was het vorig jaar een kleine tegenvaller. Dit jaar nog steeds geen vervanger maar uit lessen leert men, menen we te begrijpen. Er zullen weer tal van nieuwe initiatieven zijn en ook de Atelier zou zijn deuren openen. Wij konden alvast beslag leggen op de programmatie:

Al is en blijft het vooral een gezellige get together! Places to be: Bobar Latem & Atelier

——————————————————————————————————————————————————————————-

Latem kermis, of in de volksmond de Latemse feesten, staat zoals steeds in onze agenda aangestipt als één van de evenementen van het jaar. Al jaren is dit een weliswaar kleinere maar gezelliger versie van de Gentse feesten. Deels omdat jouw Trendyman uit de buurt is, anderzijds omdat dit festijn steeds een ongeconditioneerde ambiance in een trendy jasje teweeg brengt.

’t Latemke, waar je zowel overdag als ’s avonds in het feestgedruis kon opgaan, en De Kerkenhoek, enkele jaren geleden omgetoverd tot Bobar, zijn sinds jaar en dag de places to be op latem Kermis.

Jammer genoeg zullen we het dit jaar zonder ’t Latemke moeten stellen. Het pand moet namelijk plaats maken voor een gloednieuw appartementsgebouw. Bobar, met zijn legendarische Vlaamse avond op maandagavond, is wel nog steeds van de partij.


Ook de meeste andere vaste initiatieven, voor zowel jong als oud, zullen er dit jaar weer bij zijn. Ons Trendyman publiek raden we aan afwisselend Café Den Atelier en Bobar te bezoeken.

Vooral Bobar heeft met zijn schitterend terras de allures van een lounge spot in het mondaine Knokke.

Hieronder vind je een selectie van Trendyman’s hoogtepunten tijdens deze week van authentieke toch stijlvolle ambiance:


LATEM ZOMERKERMIS 2010

Vrijdag 20 augustus

20u00  Beachparty Jeugdhuis ‘t Zwaantje  – Mojitobar, DJ’s Les Mecs Eclectics

TIP! Zoals steeds openen Den Atelier en Bobar hun deuren tijdens de Latemse Feesten. Voor de trendy people uit de streek staan deze gekend als niet te missen.

Zaterdag 21 augustus

11u00  Tentoonstelling Art with a vision – Summer feelings (tot 19u)

Art Center Hores  – Latemstraat 8

14u00  Tentoonstelling Fly Away – Hommage aan Panamarenko (tot 18u).

Casa 93 – Golflaan 93

15u00  Laat’em lopen

Eveneens raden we ons publiek aan Bobar afwisselend met Den Atelier te bezoeken. Deze zaken bruisen tijdens de Latemse feesten!

Zondag 22 augustus

10u00 Oldtimertentoonstelling aan de steiger

11u00  Tentoonstelling Art with a vision – Summer feelings (tot 19u)

Art Center Hores  – Latemstraat 8

14u00  Tentoonstelling Fly Away – Hommage aan Panamarenko (tot 18u).

Casa 93 – Golflaan 93

21u45  VUURWERK aan de LEIE

22u00  Discobar Megavox

Hier zal ook Bobar de referentie zijn om het trendy publiek te ontvangen. Om tussendoor te tafelen raden we steevast Restaurant De Klokkeput aan.

Maandag 23 augustus

10u00  Geitenkeuring

13u00 Sint-Martinus: Na de sluiting van ‘t ‘Latemke is dit “HET” alternatief voor de aanloop naar de Vlaamse Schlageravond tijdens de Latemse Feesten!

19u Bobar – Vlaamse Avond (!)

Dinsdag 24 augustus BRAKELKERMIS – Wijk Brakel 1274 jaar oud

19u30  Huyze Waterloos: Barbecue

22u30  Huyze Waterloos: dansavond – surprise act

Tip: Neem zeker de dinsdag vrijaf want uit ervaring leerden we dat de BBQ en het feestje achteraf in Huyze Waterloos wel voor een kater kan zorgen de volgende dag!

Woensdag 25 augustus GOLFLAANKERMIS

Golflaankermis kenmerkt zich door de wielertocht voor Latemnaars doorheen Latem. Na, maar ook tijdens, deze wedstrijd kan er geproefd worden van Augustijnbier.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy kapsels herfst-winter 2010-2011

Simpel en makkelijk in onderhoud, dat is de trend voor kapsels Herfst-Winter 2010-2011. Een kapsel dat bijna elke man kan..

Close