Lichtfestival Gent 2012: Gentse binnenstad wordt nog betoverender.

Het lichtfestival in Gent was vorig jaar een grandioos succes, met een opkomst van niet minder dan 200.000 bezoekers. Elk van hen kon genieten van een lichtspel, langsheen een zorgvuldig uitgestippeld parcours, dat de binnenstad zo mogelijk nog feeërieker maakte dan deze al is.


  Genoeg reden dus voor de Arteveldestad om een tweede editie van dit grandioze evenement te voorzien en dit keer zelfs uit te breiden. Gedurende niet meer dan 4 dagen wordt Gent in vuur en vlam gezet.
  Lichtfestival-Gent-2012
  Het lichtfestival Gent 2012 staat integraal in het teken van het thema “geluk”. Een zorgvuldig georkestreerd samenspel van licht en muziek zal, langsheen een parcours van een vijftal kilometer, de bezoeker onderdompelen in een sfeer van rust, romantiek en sereniteit. Aangevuld met de creatieve hersenspinsels van niet minder dan 29 artiesten, maakt Gent zijn reputatie van Vlaamse cultuurstad opnieuw meer dan waar. Een mooiere hulde had organisator Serge Platel niet kunnen brengen aan Maurice Maeterlinck, de Vlaamse schrijver die exact 100 jaar geleden, als enige Belg ooit, de Nobelprijs voor de literatuur in ontvangst mocht nemen.
  Reden genoeg dus om je tussen 26 en 29 januari 2012 richting Gentse binnenstad te begeven.
  Lichtfestival-Gent-2012-Timelessness
  Ben je dus geneigd om je nog eens volledig over te geven aan die romantische gevoelens of wil je genieten van unieke lichtspektakels tegen de historische achtergrond van Gent, aarzel niet langer en rep je naar het Lichtfestival van Gent. Je zal het je niet beklagen. Meer info over het parcours vind je natuurlijk op de officiële website van het Lichtfestival Gent 2012.
  There are no comments

  Add yours

  Current day month ye@r *

Read previous post:
Mini Roadster: stoere cabrio

Brachten we jou zopas een artikel over de trendy Mini Coupé, verschijnt plots eveneens de Mini Roadster op het toneel:..

Close