Manchetknopen : Trendyness zit dikwijls in een klein detail.

Manchetknopen zie je al een tijdje weer opduiken in de winkels. De laatste tijd zijn de variëteiten echter steeds meer uitgebreid aan het worden. De manchetknopen zijn namelijk weer volledig trendy dit jaar (Zo ontwierp Ermenegildo Zegna onder andere een schitterend paar manchetknopen voor de Centennial Collection) en zullen met de eindejaarsfeesten weer in grote getale door de trendy mannen worden gedragen.

Vroeger was dit reeds één van de meest geliefde accessoires van de man. Een klein detail dat zoveel te bieden heeft en zelfs een sobere outfit de trendy en chique uitstraling geeft die het verdient. Het gebruik van de juiste manchetknopen, passend bij de outfit die je hebt gekozen en bij jouw persoonlijkheid, levert echt een meerwaarde.


Je bent een man van de wereld, je weet heel wat over mode en uiteraard ben je hier ook mee begaan. Je bent tenslotte een trendy man! Deze kleine hebbedingetjes zijn dan ook een onmisbaar element om jouw outfit om te toveren tot een complete en stijlvolle look. Dat iedereen het gezien zal hebben, daar mag je van op aan! Let er echter wel op dat het hemd dat je koopt geschikt is voor manchetknopen. Deze hebben namelijk 2 knoopsgaten aan het uiteinde van de mouw en dus geen knoop.

Vandaag de dag zijn er eindeloos veel mogelijkheden qua design, kleur en stijl terug te vinden  om de juiste manchetknopen aan te schaffen. Klassiek, modern tot zelfs schreeuwerig, je vindt manchetknopen in alle vormen. De eenvoudigste vorm die je aantreft zijn de apenvuisten, een zijden koord waar aan elke uiteinde een knoop in werd gelegd. Zelf verkiezen wij echter the real thing in (edel)metaal uitvoering. Deze zijn vandaag beschikbaar in alle prijscategorieën, dus waarom nog tevreden zijn met minder.

En met de feesten in aantocht, een ideaal geschenk zouden we zo zeggen.

 

Op zoek naar Trendy Manchetknopen aan de voordeligste prijzen?

Kijk zeker eens bij onderstaande partner!
There are 3 comments

Add yours
  1. gerd

    Allereerst bedankt voor jouw bezoek en jouw vraag omtrent dit artikel.
    Hoewel de “grappige” leuk kunnen zijn voor sommige themafeesten, is wat ons betreft het strakke model zonder twijfel nog steeds de meest populaire. Een mooie manchetknoop valt meestal op door zijn sober, stijlvol design, meer dan door de grappigheid ervan.
    Alvast een heel prettig jaareinde toegewenst! Vergeet ook in 2011 niet Trendyman af en toe te bezoeken!


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy lifestyle fietsen

We voelen en zien het intussen elke dag, de winter staat voor de deur en fietsen wordt minder een pretje...

Close